Skip to content
Menu
Infosport 05/05/2014

Aquesta setmana hem parlat de la important victòria del Futbol Sala Ripollet amb el jugador Miguel Alijarte. L’equip està a només un triomf d’assolir l’ascens de categoria quan resten quatre jornades de competició.

I hem conversat també amb un altre dels protagonistes del cap de setmana, el gimnasta Rubén López, que s’ha proclamat, per primera vegada, campió d’Espanya de gimnàstica artística en la modalitat ‘all around’. El gimnasta ens ha explicat la seva experiència i els reptes que afronta properament.

D’altra banda, amb el jugador Raúl Medina hem valorat el triomf del Club Handbol Ripollet, que l’apropa a l’ascens de categoria una mica més. Només resten dos partits i amb un triomf seran equip de Segona Catalana.

A més, hem felicitat a la Peña Deportiva Pajaril per la seva permanència a laTercera Divisió Catalana de futbol, tot i la derrota aquest dissabte passat al camp del Júnior ‘B’. Ho hem fet parlant amb el jugador Armand Ramírez.

També, el president del Club Hoquei Ripollet, Albert Figueras, ens ha fet balanç de la temporada, que va tocar a la fi dissabte amb una derrota davant el Mataró, i ens ha parlat de com afronta l’entitat la propera campanya per al primer equip.

Així mateix, hem parlat amb el Luis Santana, jugador del Club Bàsquet Ripollet, per valorar la derrota contra el Molins, que deixa a l’equip sense gairebé opcions d’entrar a les fases de promoció d’ascens.

Per tancar el programa, hem conversat amb els (i la) integrants de l’equip aleví de la Escuela Futbol Base que competeix als Jocs Escolars.

BUSCAR PER DIA

maig 2014
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

BUSCAR PER MES

Arxius