Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 12/05/2014

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 441

  • BLOC MUSICAL INICIAL:  5 cançons -hits del teatre musical al Billboard (d’acord amb article a El Periódico de Josep M. Pou, del 3 de maig de 2014)
  • ANIVERSARIS: 20 anys de l’estrena a Broadway del musical Passion. Aniversaris del 1914 (3ª part, final): Naixements de Robert Wise, Martin Ritt, Philip Yordan, Michael Wilson, Richard Widmark, Jo Van Fleet, Beatrice Straight, Larry Parks, E. G. Marshall, Jackie Coogan, Richard Basehart, Dorothy Lamour,Maria Felix, Luis Mariano. Escriptors. Julio Cortazar, Dylan Thomas i Adolfo Bioy Casares. Publicació de The Dead, de James Joyce. Any de l’inici de la Primera Guerra Mundial (filmografia seleccionada). Aquesta setmana: 70 anys de George Lucas, 75 anys de Harvey Keitel i 45 anys de Cate Blanchett.
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos: Wrong Cops; Violetta:la emoción del concierto; El somni del celler de Can Roca; Amor en su punto; Mi último día sin ti; 3 días para matar; Una noche en el viejo México i En apatía. Crítiques del films: Malditos vecinos (Nicholas Stoller); En un lugar sin ley (David Lowery); Snowpiercer (Rompenieves) (Bong Joon-ho); Un castell a Itàlia (Valeria Bruni Tedeschi) i Los ojos amarillos de los cocodrilos (Cécile Telerman). Repàs de la cartellera de  Cine-Club Xicsnefils de Cerdanyola; Cine-Club UES de Sabadell, Cinema d’autor a Sant Cugat, Mélies;  Filmoteca, Kids Film Festival (Andorra) i estrena El cas dels catalans.
  • L’HORA DELS ADÉUS:Record de:Bob Hoskins, Mary Anderson, Patrice Wymore, Jean Gaven, Tatiana Samoilova, James Rebhorn, Marc Platt, Kate O’Mara i Brigitta Valberg.
  • ESTRENES DE TEATRE:Crítiques de les obres:  Informe per a una acadèmia (de Franz Kafka. Dir.. Xavier Ricart i Ivan Benet. Espai Lliure). Al Galop (de Mark Hampton i Mary Louise Wilson. Dir.: Guido Torlonia. Teatre Akadèmia). La Dama de les Camèlies (d’Alexandre Dumas fill. Dir.: Hermann Bonnín. La Seca – Espai Brossa). Cartellera: Ripollet, Barcelona; Sant Cugat,Molins de Rei.
  • TEMES MUSICALS: Dels musicals de teatre següents: Hello Dolly (música i lletra de Jerry Herman, tema idem, versió de Louis Armstrong). Hair (música de Gail MacDermot, lletra de Gerome Ragni i  James Rado. Cançó: Aquarius / Let the Sunshine In (versió The 5th Dimension). Promises, promises (música de Burt Bacharach, lletra de Hal David. Tema: I’ll Never Fall in Love Again. Versió de Dionne Warwick. Funny Girl (música Jule Styne. Lletra: Bob Merrill. Tema: People. Versió de Barbra Streisand. A Little Night Music (música i lletra de Stephen Sondheim. Tema: Send In The Clowns ; versió de Judy Collins. Del musical Passion (música i lletra de Stephen Sondheim. Temes: Happiness i Loving You. Original Broadway cast. 1 tema dels films següents: ¡Quiero vivir! (música de Johnny Mandel, per a Robert Wise); Norma Rae (cançó guanyadora del Oscar: It Goes Like It Goes, música de David Shire, lletra de Norman Gimbel, cantada per Jennifer Warnes, per a Martin Ritt); Al Este del Edén (música de Leonard Rosenman, per a Jo Van Fleet), Violetas imperiales (cancó: L’amour est un bouquet de violettes (música de Francis Lopez, lletra de Mireille Bracey, versió francesa,  cantada per Luis Mariano, per a Luis Mariano); El gran desfile (música de Carl Davis, per la restauració de 1985, 2 temes), Senderos de gloria (música de Gerald Fried), com a films sobre la Primera Guerra Mundial. ¿Quién engañó a Roger Rabbitt? (Tema Eddie’s Theme, música de Alan Silvestri)

BUSCAR PER DIA

maig 2014
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

BUSCAR PER MES

Arxius