Skip to content
Menu
Infosport 12/05/2014

En aquest programa hem parlat amb l’entrenador del primer equip del Club Handbol Ripollet, Santi Llop, i amb el porter Diego Torres per felicitar-los per l’ascens a Tercera Preferent assolit aquest dissabte passat en vèncer a La Salle Montcada en la penúltima jornada de lliga.

També, hem conversat amb Sergio Oruj, jugador del Futbol Sala Ripollet, que ens ha comentat les sensaions després de l’empat (6-6) contra el Manlleu, que deixa l’equip a un punt de ser campió i ascendir a la Segona Divisió B Nacional, quan encara resten tres jornades de competició.

Qui sí ha acabat la temporada és l’equip de futbol sala del Can Clos, que dissabte va tancar la lliga amb una derrota al Pavelló Joan Creus contra l’Altafulla. L’equip ha acabat quart a la classificaicó i hem fet balanç de la competició amb el seu entrenador, Xavier Peñarando.

D’altra banda, hem volgut conèixer les sensacions del primer equip masculí del Tennis Taula Ripollet, que aquest proper cap de setmana disputarà les fases d’ascens a Divisió d’Honor estatal, la segona categoria espanyola. Per això, hem entrevistat al jugador Raúl Porta, que està completant una bona temporada.

A més, hem entrevistat a l’entrenador del primer equip del Club Bàsquet Ripollet, després que tanqués la temporada diumenge amb una victòria contra el Corbera (92-88). El Carles Tatché, que deixa la banqueta, ens ha explicat com ha vist la temporada de l’equip i quins són els millors records que li queden del seu segon pas per la banqueta blava.

Com sempre, hem tancat el programa amb la secció Febre d’Esports, en la qua lens apropem als joves esportistes de la ciutat. En aquesta ocasió hem conversata amb Álvaro Robledo, jugador de 15 anys del Futbol Sala Ripollet, que ha estat convocat per la selección catalana tot i jugar en la segona categoria de la seva edat. Diferents equips ja segueixen el jove ripolletenc, que ens ha explicat per què li agrada aquest esport.

BUSCAR PER DIA

maig 2014
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

BUSCAR PER MES

Arxius