Skip to content
Menu
Infosport Retransmisió 17/05/2014

infosport

Retransmissió del partit d’ascens del Futbol Sala Ripollet, realitzada per l’equip del programa Infosport, des del Pavelló Joan Creus.
L’equip de Futbol Sala Ripollet va proclamar-se campió de lliga el dissabte, 17 de maig, després de guanyar per 9 a 2 contra el Parets, en l’avantpenúltima jornada de lliga. Amb aquesta victòria els locals van aconseguir l’ascens a la categoria de bronce estatal, la Segona Divisió B. Els homes de Nico Seoane necessitaven un punt per assegurar-se la primera posició del campionat de Tercera, i no van tenir problemes per sumar-ne els tres davant un rival que no els va posar en problemes.
Sergio i Toni van encarrilar el partit amb dos gols en els primers quatre minuts i en el descans el Ripollet ja guanyava per 4 a 0, amb dues dianes més de Jesús i Miguel. A la segona part, el propi Miguel, Òscar (amb un hat trick) i Iván van completar el festival anotador. El Parets només va poder maquillar en els últims minuts el resultat. L’equip va celebrar amb l’afició combregada al Pavelló Joan Creus el retorn a la tercera categoria estatal quatre anys després.
Podreu sentir l’emocionant retransmissió que va realitzar l’equip del programa Infosport, així com els testimonis de l’equip tècnic i el públic en aquesta jornada històrica per a l’esport local.

BUSCAR PER DIA

maig 2014
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

BUSCAR PER MES

Arxius