Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 19/05/2014

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 442

  • ANIVERSARIS: 450 anys del naixement de William Shakespeare. 55 anys de l’estrena a Broadway del musical Gypsy. Avui fa 150 anys de la mort de l’escriptor Nathaniel Hawthorne
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort de Assi Dayan, Alberto Elena, Lorenzo Semple Jr., Jean-Louis Bertucelli,Scott Kalvert, Gordon Willis, Mitch Leigh, H.R.Giger i Malik Bendjelloul.
  • ESTRENES DE TEATRE: Lucrècia (de Joan Ramis.Dir. Sergi Marí. Teatre Auditori de Ripollet (dia 23). El joc de l’amor i de l’atzar (de Pierre de Marivaux. Dir.: Josep Maria Flotats. TNC-Sala Gran). Dies feliços (de Samuel Beckett. Dir. Sergi Belbel. Teatre Lliure de Gràcia). Els feréstecs (de Carlo Goldoni. Dir.: Lluís Pasqual. Reposició al Teatre Lliure- Sala Fabià Puigserver). Mares (autors diversos. Dir. Oriol Tarrasón. Teatre Condal). Fronteres (obra de 3 sketches,d’autors i directors variats. TNC-Sala Petita). El loco y la camisa (de/dir. Nelson Valente. Teatre Romea). Comentari Premis Olivier de Teatre (Londres). Cartellera: Ripollet, Sant Cugat i Barcelona.
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos: Antonio Vega: Tu voz entre otras mil; Astral Life: A Spiritual Journey; Edificio España; El árbol; Maniac; Nueva vida en Nueva York  i Por un puñado de besos. Crítiques del films: 10.000 kms (Carlos Marqués-Marcet, i trobada amb l’autor al Boliche), Amor en su punto (Dominic Harari i Teresa de Pelegrí), Una noche en el viejo México (Emilio Aragón), No se aceptan devoluciones (Eugenio Derbez), The Fake (El fraude) (Yeon Sang-ho) i Wrong Cops (Quentin Dupieux). Film vist però no comentat: Godzilla. La por (Jordi Cadena)a Cerdanyola.
  • TEMES MUSICALS: Del musical Gypsy: temes: Overture, Some People, Everything Coming Up Roses, Rose’s Turn (3 útilms cantats per Ethel Merman) i Let Me Entertain You (cantat per Sandra Church). Tots amb música de Jule Styne i lletres de Stephen Sondheim. Original Broadway cast, 1959. Del musical: The Book of Mormon: Temes: I Believe i Turn It Off (música i lletres de Trey Parker, Robert López i Matt Stone, original Broadway cast). Tema: The Impossible Dream, del musical The Man of the Mancha (música Mitch Leigh, lletra Joe Darion. Cantat per Richard Kiley. Original Broadway cast). De les bandes sonores originals del films següents: Searching for Sugar Man (tema Sugar Man. Composta i cantada per Sixto Rodriguez). Henry V (música William Walton, 1944, 2 temes). La letra escarlata (música John Barry, 1 tema). Cançó: Aquí sigo (música i lletra: Emilio Aragón i Julieta Venegas, cantada per Julieta Venegas, de la banda sonora del film Una noche en el viejo México).

BUSCAR PER DIA

maig 2014
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

BUSCAR PER MES

Arxius