Skip to content
Menu
Infosport 19/05/2014

En aquest programa hem parlat de l’ascens del Futbol Sala Ripollet a la Segona Divisió B Nacional, assolit dissabte després de vèncer al Parets (9-2) al Pavelló Municipal Joan Creus. Hem rememorat alguns moments de la retransmissió en directe del partit que va fer Ripollet Ràdio i hem recordat les paraules del jugador Miguel Alijarte i de l’entrenador Nico Seoane.

També, ens hem apropat a l’intens cap de setmana del primer equip masculi del Club Tennis Taula Ripollet, que jugava a Sabadell les fases d’ascens a Divisió d’Honor estatal. L’equip es va quedar amb la mell als llavis en perdre a la tercera i definitiva eliminatòria amb l’Arteal (4-2), després d’haver guanyat el CTT Vic i l’Oberena de Pamplona. Amb el jugador Julio Andrade ens hem acostat a les sensacions de l’equip, que ha tancat una temporada molt positiva.

També ens hem fet ressò de les fases d’ascens en el bàsquet territorial de Barcelona. Hi està participant el segon equip del Club Bàsquet Ripollet, que ha fet una gran temporada classificant-s’hi però ha perdut en la primera eliminatòria i només podrà optar a no ser l’últim de les fases. Hi hem parlat amb el jugador Albert Ovejero.

També hem conversat amb el capità del Luk Store Gassó, Miguel Ángel Vázquez. L’equip també s’ha guanyat a la pista poder participar a les fases d’ascens en acabar segons, però hi ha renunciat perquè no vol pujar de categoria.

Per una altra part, hem repassat la derrota del Club Futbol Ripollet al camp del Vilanova del Vallés (2-1) amb el migcampista Héctor Alcañiz. És la quarta derrota seguida de l’equip, que ja no es juga res a la classificació, però vol oferir a l’afició un bon final de temporada.

Per acabar el programa hem repassat el resultat dels benjamins del Club Tennis Taula Ripollet al Campionat de Catalunya, en la Nostra secció ‘Febre d’esports’, dedicada a l’esport de base.

BUSCAR PER DIA

maig 2014
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

BUSCAR PER MES

Arxius