Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 26/05/2014

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 443

  • ANIVERSARIS: 450 anys del naixement de William Shakespeare
  • ESTRENES DE TEATRE: Comentaris de les obres: La Valquiria (òpera de Richard Wagner, dir.Robert Carsen, Gran Teatre del Liceu); El zoo de vidre (de Tennessee Williams, Dir. Josep Maria Pou. Teatre Goya). Pis mostra (de Max Marieges. Dir.: Juanjo Sánchez. Teatre Borràs). Encontros imaginaris: Àngel Guimerà, Frederic Soler “Pitarra” i Margarida Xirgu. De Josep Maria Benet i Jornet, dir. Silvia Ferrando. El Born). Comentari de les nominacions als Premis Max de Teatre (entrega avui). Cartellera. Ripollet; Barcelona, Sant Cugat del Vallès
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos: Grace de Mónaco; Redención, Donald Rumsfeld:Verdades desconocidas; Las tres vidas de Pedro Berruezo. Crítiques del films: Big Bad Wolves (Aharon Keshales i Navot Papushado); A 20 pasos de la fama (Morgan Neville); Godzilla (Gareth Edwards), Nueva vida en NuevaYork (Cédric Klapisch), Dom Hemingway (Richard Shepard) i Madre e hijo (Calin Peter Netzer). Palmarès del Festival Internacional de Cinema de Cannes. Cartellera. Ripollet, Phenomena, Xiscnefils (Cerdanyola), UES (Sabadell),Docs Barcelona, Boliche.
  • L’OPINIÓ DE RAMON OLIVER:  Comentari sobre el film Viva la libertà de Roberto Andó; L’actor Toni Servillo i la sèrie de TV,  Mad Men
  • TEMES MUSICALS: Del musical The Book of Mormon (música i lletres. Trey Parker, Matt Stone i Robert Lopez), els temes següents: You and Me (Mostly Me); Spooky Mormon Hell Dreams; I am Africa i Tomorrow Is A Latter Day (Original Broadway cast). 1 tema de cadascuna de les bandes sonores originals dels films: The Glass Menagerie (Música de Max Steiner, 1950), The Glass Menagerie (música Henry Mancini,1986)), Hamlet (música de Dimitri Shostakovich, 1964), Philomena  (música de Alexandre Desplat), La gran belleza (tema I lie de David Lang), cançó: Meravigliosa creatura (cantada per Gianna Nannini, inclosa en el film Madre e hijo) i títols de crèdit de la sèrie Mad Men.

BUSCAR PER DIA

maig 2014
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

BUSCAR PER MES

Arxius