Skip to content
Menu
Infosport 26/05/2014

En aquest programa hem fet balanç de la temporada del primer equip del Club de Futbol Ripollet amb el seu entrenador, el David Ortiz, que ha posat el llistó ben alt per a la propera campanya.

Seguint amb el futbol, hem repasat la temporada de la Peña Deportiva Pajaril amb el seu míster, Javier Varela, després que l’equip hagi jugat el darrer partit de la temporada al camp de l’Industrial.

Per una altra part, hem conversat amb el president de la Penya Barcelonista de Ripollet, que ha començat les celebracions del seu 40è aniversari. Ens ha explicat els beneficis dels seguidors del FC Barcelona de formar part d’aquest col·lectiu social.

També hem parlat d’una altra celebració perquè el Gimnàs Gali compleix 25 anys i diumenge al matí organitza una festa esportiva per celebrar-ho amb exhibicions dels seus socis al Pavelló Joan Creus. En ho ha explicat el seu director, el José María Gali.

A més, hem pogut felicitar el basquetbolista ripolletenc Roger Vilanova, que ha aconseguit amb el seu equip, el Club Bàsquet Prat, l’ascens a la LEB Or, la segona categoria del bàsquet espanyol. Ell ens ha explicat com ha viscut aquesta gran temporada de l’equip vinculat al Joventut de Badalona.

En la nostra secció ‘Febre d’esports’, dedicada a l’esport de base, hem repassat bons resultats aquest passat cap de setmana d’esportistes infantils de tennis taula, hoquei patins i futbol sala. En aquest darrer cas hem parlat amb l’entrenador de l’infantil B del Ripollet Futbol Sala, Fran Herruzo.

BUSCAR PER DIA

maig 2014
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

BUSCAR PER MES

Arxius