Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 02/06/2014

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 444 – Data d’emissió: 2 de juny de 2014

  • ANIVERSARIS: 30 anys de l’estrena a Broadway del musical: Sunday in the Park with George. 35 anys de l’estrena a Broadway del musical I Remember Mama. Avui Marvin Hamlisch hauria complert 70 anys. Aniversaris de 1939 (fa 75 anys), 1ª part: Repàs d’algunes pel·lícules significatives de 1939 i de directors destacats. Naixements de Tony Roberts, Janet Suzman, F. Murray Abraham, Paul Hogan, Jane Alexander, George Hamilton, Sal Mineo, Harvey Keitel, Lily Tomlin, Frankie Avalon. Morts de Douglas Fairbanks, Alice Brady i el productor Carl Laemmle. Oscars de 1939. Debuts.
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos: Dragon Ball Z: La batalla de los dioses; Maléfica; Stella Cadente i Post Tenebrae Lux. Crítiques dels films: Todos están muertos (Beatriz Sanchís); Hermosa juventud (Jaime Rosales), Grace de Mónaco (Olivier Dahan), Dos madres perfectas (Anne Fontaine); Amor sin control (Stuart Blomberg) i Al filo del mañana (Doug Liman). Cartellera de Ripollet, Cerdanyola, Xicsnefils, UES-Sabadell, Sant Cugat. Filmoteca. Sopars al Boliche. Phenomena i Festival de cinema bèl·lic.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: Els homes són de Mart i les dones de Venus (de John Gray, dir.: Paco Mir, Teatre Poliorama); L’accident. Homenatge a Albert Camus (de Carme Cané. Dir.: Rosa Maria Sardà. Sala Beckett). Ara que ho tenim tot (de Lee Blessing. Dir.: Quique Culebras. Teatre Regina). Carmen (de Bizet. Dir. Musical: Xavier Torras. Dir. Víctor Alvaro. Teatre Almería). Els Intocables de Carles Cases (Teatre Auditori de Ripollet, dia 6). Cartellera de Ripollet, Cerdanyola i Barcelona. Comentaris als Premis Max de Teatre i a les nominacions als propers Premis Tony.
  • TEMES MUSICALS: Dels musicals següents: Sunday in the Park with George (música i lletra Stephen Sondheim: Temes: Sunday in the Park with George; Color and Light, Finishing the Hat i Sunday. Original Broadway cast. I Remember Mama (música de Richard Rodgers; lletra de Martin Charnin. Tema: I Remember Mama (cantat per Sally Ann Howes, original London cast). A Chorus Line (música i lletra de Marvin Hamlisch. Tema One, Original Broadway cast). A Gentleman’s Guide to Love and Murder (tema idem, música de Steven Lutvak, lletra de Robert L. Freeman, original Broadway cast, 10 nominacions als Tony).  Temes de les bandes sonores originals següents: Grease (cancó: Beauty School Drop Out, cantada per Frankie Avalon); Atrapado en el  tiempo (cançó: Weatherman, música i lletra: George Fenton i Harold Ramis. Cantada per Delbert McLinton). Lo que el viento se llevó (música de Max Steiner).

BUSCAR PER DIA

juny 2014
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

BUSCAR PER MES

Arxius