Skip to content
Menu
Infosport 02/06/2014

En aquest programa hem parlat amb Quim Cadafalch, jugador del Cub de Futbol Ripollet, que diumenge va tancar la temporada amb una derrota per 5 a 1 contra el Mataró, que el deixa a la setena posició de la classificació. El Quim ens ha fet balanç de l’últim partit, de la temporada i del seu futur a l’equip.

També hem fet repàs de la campanya amb l’entrenador de la Escuela Futbol Base, Guillermo Andrés, després que l’equip guanyés el seu últim partit del campionat al camp del Vilamajor (1-2) i acabés quart a la classificació. El míster, que ha anunciat la seva renovació, ha posat el llistó més alt per a la propera temporada i ha anunciat l’adéu a Joel Andrés, un dels màxims golejadors de l’equip.

Per acabar en l’aparttat futbolístic hem conegut com serà la Setmana esportiva del Club de Futbol Ripollet, que tindrà lloc els propers 6, 7, 8, 14 i 15 de juny. Ens ho ha explicat el Xavi Huesa, que ens ha destacat la primera edició del Torneig Aleví, amb equips catalans de renom. També hem conversat amb ell sobre el canvi d’equip de jugadors de base.

A la secció l’entrevista, ens ha acompanyat el regidor d’Esport i president del Patronat Municipal d’Esports, Xavier Peñarando. Ens ha parlat de la festa de l’esport extraescolar, que tindrà lloc el proper 14 de juny i serà el tret de sortida a la temporada de la piscina d’estiu. També hem tractat amb ell de la salut de l’esport a Ripollet i dels equipaments esportius del municipi.

A banda, hem sabut una mica més del 6è Torneig Vila de Ripollet d’handbol, que el Club Handbol Ripollet organitza el proper 7 de juny per posar el colofó a la temporada amb una gran festa esportiva i social al Pavelló Joan Creus.

Per acabar el programa, en la secció ‘Febre d’Esports’, on ens apropem als esportistes de base de la ciutat, hem comptat amb la presència del Pemini B del Club Bàsquet Sant Gabriel, que aquest passat cap de setmana ha organitzat un torneig amb participants de diferents categories de base. El president ens ha parlat d’aquesta competició; els jugadors, de què els hi agrada del bàsquet, i l’entrenador, dels valors que es transmeten als joves esportites.

BUSCAR PER DIA

juny 2014
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

BUSCAR PER MES

Arxius