Info Setmanal 13/06/2014

Info

A l’Info d’avui, número 277,he conversat amb Xavier Peñarando, president de la Comissió d’Honors i Distincions de l’Ajuntament de Ripollet, que ens ha explicat l’acte d’homenatge de diumenge a dos dels alcaldes republicans del municipi. Ens ha acompanyat també Mari Àngels Pujols, presidenta de l’Aula d’Extensió Universitària, que clausura el curs el proper dimarts al Teatre Auditori del Mercat Vell. Hem conegut les reaccions als possibles elements contaminants de l’Ecoparc 2, el que ha preparat el Centre d’Esplai La Gresca per celebrar el seu aniversari, el cartell del Ripollet Rock Festival, i el tast de vins organitzat pel Club Bàsquet Ripollet. I hem tancat l’informatiu amb Romà López, president del Club Tennis Taula Ripollet que organitza aquest cap de setmana el Campionat de Catalunya Aleví-Juvenil