Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 16/06/2014

EL SETÈ ART DE TALIA -. Núm.: 445 – data d’emissió: 16-Juny-2014

  • ANIVERSARIS: 150 anys del naixement de Richard Strauss; 110 anys del naixement de Frederick Loewe, 85 anys del naixement de Cy Coleman. Aniversaris de 1939 (75 anys, 2ª part: Alguns films destacats del cinema europeu i asiàtic. Naixements de: Yves Boisset, Marco Bellocchio, Volker Schlöndorff, Krzysztoff Zanussi, John Cleese, Samantha Eggar, James Fox i Ian McKellen.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort de: Pilar Morillo, Antonio Pica, Salomón Shang, Ramon Pons, Rafael Frühbeck de Burgos, Franz-Paul Decker, Michael Glawogger, Michel Lang, Rik Mayall, Efrem Zimbalist, Jr., Andrea Parisy, Martha Hyer, Leslie Carlson, Anne B. Davis, Mona Freeman, Christopher Evan Welch i Karlheinz Bohm.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: El hijo del acordeonista (de Bernardo Atxaga. Dir.: Fernando Bernués. Teatre Lliure, Sala Fabià Puigserver). Safari Pitarra (de Jordi Oriol i Josep Pedrals. Dir.: Jordi Oriol. TNC-Sala Tallers). Menú del día (de Marilia Samper. Dir.: Joan Negrié. Tantarantana Teatre). New Order (de /dir.: Sergi Pompermayer. Sala Flyhard). Repàs cartellera Ripollet, Sant Cugat i  Barcelona. Palmarès dels Premis Tony de Teatre.
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos: Blockbuster; Meteora; No hay dos sin tres, Not That Funny, Tarzán, Pancho el perro millonario i Violette. Crítiques dels films: Stella Cadente (Lluís Miñarro), Días de vinilo (Gabriel Nesci), El hijo del otro (Lorraine Levy) i The Invisible Woman (Ralph Fiennes): Films vistos però pendents de comentar: X-MEN: Dias de pasado futuro; Maléfica; Solo los amantets sobreviven i Las dos caras de Enero.
  • L’OPINIÓ DE RAMON OLIVER: Comentari de l’entrega dels 68es. Premis Tony de teatre. Crítiques del film: Welcome to New York (Abel Ferrara) i el telefilm: The Normal Heart (Ryan Murphy).
  • TEMES MUSICALS: Also Sprach Zaratustra (música de Richard Strauss). De les bandes sonores originals següents, 1 tema de cada: Los cuatro jinetes del Apocalipsis (música d’ André Previn) i Dioses y monstruos (música de Carter Burwell). 1 tema de cadascun dels musicals següents,original Broadway cast: Gigi (tema: overtura, música de Frederick Loewe); The Will Rogers Follies (tema Willamania, música i lletra de Cy Coleman), A Gentleman’s Guide To Love and Murder (tema: I’ve decided to Marry You. Música i lletra. Steve Lutvak, lletra també de Robert L. Freedman). The Bridges of Madison County (tema: Always Better. Música i lletra: Jason Robert Bronw). Beautiful. The Carole King Musical (tema Beautiful. Música i lletra: Carole King).

BUSCAR PER DIA

juny 2014
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

BUSCAR PER MES

Arxius