Skip to content
Menu
Infosport 16/06/2014

El penúltim programa de la temporada l’hem començat conversant amb el president del Club de Futbol Ripollet, Ángel Hidalgo, que ens ha avançat que s’ha donat la baixa a nou jugadors del primer equip de cara a la propera campanya. També hem parlat amb un dels coordinadors de futbol base del club, Enrique Mateo, sobre la recent Setmana Esportiva de l’entitat, el campus d’estiu i les jornades de tecnificació. Amb ell també hem parlat sobre un dels fenòmens habitals cada any per aquestes dates, la marxa de jugador de base a altres clubs.

També hem invitat a les joves palistes ripolletenques que han estat protagonistes aquest cap de setmana del Campionat de Catalunya d’edats aleví i juvenil. El Club Tennis Taula Ripollet, amfitrió de la competició disputada al pavelló Joan Creus, ha sumat quatre medalles en individuals, altres tres en dobles i tres més en equips. Ens han visitat les jugadores Lídia Rico, Mireia Peretó, Elena Parente i Aina Mogas per xerrar sobre la seva destacada participació i fer balanç de la temporada.

Així mateix, hem pogut conservar amb el gimnasta Rubén López, que diumenge 15 de juny es va proclamar campió de Catalunya de gimnàstica artística i ja es prepara per al proper Mundial amb la vista posada en classificar-se per als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro, el 2016. El Rubén ens ha explicat les claus que li han fet arribar tan amunt, amb un valor que destaca per sobre de tots, l’esforç.

Per acabar el programa, en l’habitual secció ‘Febre d’esports’, dedicada a l’esport de base, hem parlat amb dos joves que practiquen bàsquet i futbol sala, el Jordi Puig i el David Martín. Ells ens han explicat què és per ells l’esport i què en treuen de practicar-lo.

BUSCAR PER DIA

juny 2014
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

BUSCAR PER MES

Arxius