Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 23/06/2014

EL SETÈ ART DE TALIA – num. 446

  • ANIVERSARIS: 10 anys de l’estrena a Broadway del musical Assassins. 25 anys de l’estrena a Londres del musical Aspects of Love. 60 anys de l’estrena a Londres del musical After the Ball. Aniversaris de 1939: fa 75 anys (3ª part): Films destacats. Inici de la Segona Guerra Mundial, final de la Guerra Civil Espanyola. Morts de Sigmund Freud, Antonio Machado, Joaquim Ruyra; Howard Carter. Naixement de Manuel Vàzquez Montaban i dels cineastes Peter Bogdanovich, Francis F. Coppola, Michael Cimino, John Badham, Joel Schumacher i Wes Craven. 75 anys de la publicació de Batman.
  • ESTRENES DE CINEMA: Films estrenats i no vistos: Amanece en Edimburgo; Corrupción en el poder; El cielo es real; La jaula dorada; Mademoiselle C.; New World; Seré asesinado; Perdona si te llamo amor; Sapos y culebras; Un cuento francés; Yo, Frankenstein i Zarpazos: Un viaje por el Spanish Horror. Crítiques dels films: Sólo los amantes sobreviven (Jim Jarmusch); Las dos caras de Enero (Hossein Amini), Violette (Martin Provost), X-Men: días del pasado futuro (Bryan Singer) i Maléfica (Robert Stromberg). Revisió de la cartellera a Ripollet, Cerdanyola, Sant Cugat, Filmoteca. Oferta estiu Cinemes Renoir. Algunes de les pel·lícules destacades per l’estiu 2014.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort de: Rebecca Isabelle “Carla” Laemmle; Gilles Segal; Francis Matthews; Sam Kelly i Ruby Dee.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: 8 veces te dejo (d’Elvira Gómez Dir. Gabriel Beck. La Seca-Espai Brossa). The King and I (musical de Richard Rodgers i Oscar Hammerstein II. Dir: Lee Blakeley. Theatre du Chatelet, Paris). Repàs cartellera Ripollet, Barcelona, Grec 2014, festival de Peralada, Festival dels Jardins de Pedralbes; Icària (Monty Python Live); Liceu (Porgy and Bess i Los Miserables)
  • TEMES MUSICALS: Del musical Assassins, temes: Everybody’s Got the Right i The Ballad of Booth (música i lletres Stephen Sondheim; original Broadway cast). Del musical: Aspects of Love: Tema: Love Changes Everything (música Andrew Lloyd Webber. Lletres: Don Black i Charles Hart. Canta Michael Ball. Original London cast). Del musical: After the Ball: tema: London at Night (música i lletra: Noel Coward. Original London cast). Del musical: The King and I (temes: I Whistle A Happy Tune (canta Julie Andrews) i Shall We dance? (canten Julie Andrews i Ben Kingsley). Música: Richard Rodgers. Lletra: Oscar Hammerstein II (original studio cast). Del musical: If/Then (tema: What If?- canta Idina Menzel. Música i lletres. Tom Kitt i Brian Yorkey. Original Broadway cast). I 1 tema de cadascuna de les bandes sonores originals següents: Maléfica (cançó: Once Upon A Dream, música de Sammy Fain; lletra de Jack Lawrence. Cantat per Lana del Rey). Suite dels generals McCarthur i Patton (música de Jerry Goldsmith). El mago de Oz: tema: Over the Raimbow: música: Harold Arlen. Lletra: E.Y. Harburg. Cantat per Judy Garland). American Gangster (música Marc Streitenfeld).

TORNAREM EL 15 DE SETEMBRE.. Bon estiu!!!

BUSCAR PER DIA

juny 2014
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

BUSCAR PER MES

Arxius