Skip to content
Menu
Infosport 23/06/2014

En el darrer programa de la temporada hem comentat les novetats del Club de Futbol Ripollet de cara a la propera temporada (baixes, altes i jugadors que segueixen) i hem repassat els rivals amb què se les haurà de veure l’equip del David Ortiz. Per fer-ho hem conversat amb el nou migcampista del CF Ripollet, Gonzalo de Melo, que arriba al club després d’haver jugat a Tercera Catalana amb el Cerdanyola.

També hem parlat amb l’entrenador de la Escuela Futbol Base Ripollet per comentar la decissió de la Federació Catalana de canviar l’equip al grup 6 de Tercera Catalana. Amb ell hem valorat els rivals de la propera campanya.

A més, hem conegut l’atleta Lídia Rodríguez, que competeix a l’elit de l’atletisme català i espanyol. La ripolletenca, que milita en un equip vasc, ha estat 15ª a la Copa d’Europa de km fa unes setmanes i té la mínima per competir aquest agost a l’Europeu de Zúrich en els 10.000 metres.

En atletisme, també hem repassat els resultats de la Ripollet Unió Atlètica (RUA) aquest passat cap de setmana als Campionats de Catalunya en pista a l’aire lliure juvenils i júnior, on han sumat tres podis: Jasmina Martín has estat campiona dels 5.000 m. júnior i Carlos Roguera i Celia Celma, sotscampions en els 400m. i el 3.000 m., respectivament.

A l’Entrevista de la setmana, hem tingut a l’estudi al Daniel Portillo, que juga a l’equip juvenil del FC Barcelona Alusport. Ahir mateix, l’equip va conquistar la Copa Catalana de clubs, només una setmana més tard d’assolir la Copa d’Espanya. I era el segon any que el ripolletenc aconseguia aquesta gesta amb la samarreta blaugrana. Portillo ens ha parlat de com va començar en el futbol sala, de com el viu i del futur la propera temporada, quan ha de fer el salt a categoria sènior.

I hem tancat la temporada repassant els resultats del Club Tennis Taula Ripollet als Campionats d’Espanya de clubs, que es diputen del 21 al 29 de juny a Antequera (Málaga). L’entitat ripolletenca ja ha sumat la primera medalla en la competició de clubs aleví femenina. Lídia Rico i Mireia Peretó s’han penjat el bronze.

Així hem posat punt i final a la temporada, amb l’agraïment als clubs i esportistes per la seva col·laboració amb el programa dels esports de Ripollet Ràdio. Fins la propera temporada!

BUSCAR PER DIA

juny 2014
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

BUSCAR PER MES

Arxius