Info Setmanal 27/06/2014

Info

A l’Info d’avui, número 279 hem fet un resum dels acords presos durant el Ple municipal del mes de juny, que va tenir lloc ahir dijous. També hem conversat amb José García i Noemí del Val que ahir van presentar a la població el projecte de Podem Ripollet. La regidora de Serveis Socials, Maria Lladó, ens ha acompanyat per fer una valoració del programa Gent Activa, que ha finalitzat aquest mes de juny. I Tamara Núñez, de La Careta Teatre ens ha explicat què han preparat per acomiadar el curs. Alberto Castro, de l’entitat El Setrill, ens han parlat de la Festa d’Estiu que comença avui divendres i que s’allargarà tot el cap de setmana. Els nous semàfors per a invidents, la bicicletada de les CAV, una xerrada sobre la Guerra Civil al Vallès i la festa del barri de Can Vargas han estat altres dels temes d’actualitat de la setmana.