Info Setmanal 03/10/2014

Info Setmanal

Avui a l’Info de Ripollet Ràdio hem començat parlant amb Joan Giménez de la Trobada de Gegants d’aquest diumenge, que comptarà amb la participació de prop d’una quinzena de colles geganteres d’arreu de Catalunya. També hem parlat de les darreres accions de protesta de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de Ripollet i el president delegat del Patronat Municipal d’Ocupació, Ferran Tornel, ha visitat els nostres estudis per parlar-nos, entre d’altres coses, de les darreres obres que estan portant al municipi a través de la contractació de persones en atur.

També hem parlat amb Jordi Mena, del Cineclub Xiscnèfils de Cerdanyola, de l’acord de col·laboració que han renovat amb l’Associació d’Espectadors del Teatre del Mercat Vell. Les festivitats del Pilar i Sant Francesc d’Assís i l’espectacle familiar al Teatre Auditori de diumenge han estat altres dels temes que hem tractat des de les 13 i fins a les 14 h