Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 06/10/2014

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 451 – data emissió: 6-10-2014

  • ANIVERSARIS: Avui fa 25 anys de la mort de Bette Davis. Avui fa 40 anys de l’estrena a Broadway del musical Mack & Mabel.
  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Entrevista amb Eulàlia Umbert i Oriol Olivé, de l’Associació d’Espectadors del Teatre del Mercat Vell de Ripollet (21ª Temporada- 1er. Trimestre).
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos: Ahí os quedáis; La buena mentira; La leyenda del martillo mágico de Thor; Demonstration i El veredicto. Crítiques dels films: Black Coal (Diao Yinan), Destino: Marrakech (Caroline Link), La desaparición de Eleanor Rigby-Them (Ned Benson), Los tontos y los estúpidos (Roberto Gastón) i Torrente 5: Operación Eurovegas (Santiago Segura). Cartellera: Xiscnefils (Cerdanyola), Sopars al Boliche; Filmoteca, Icària Classics. Fiesta del Cine (27-28 I 29 octubre)
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres:Per començar, sarsuela (Antologia de sarsuela catalana. Dir. Xavier Pujolras. TNC-Sala Gran), Torobaka (Israel Galván i Akram Khan, Mercat de les Flors), I si elles marxessin a Moscou? (adaptació lliure de Les tres germanes, dir. Christine Jatahy. Teatre El Canal de Girona, Festival Temporada Alta); Victòria d’Enric V (de William Shakespeare, adapt i dir.: Pau Carrió, Teatre Lliure-Gràcia); Pensaments secrets (de David Lodge, dir.. Lluís Soler. Sala Muntaner). Jack l’Esbudellador (llibret i dir.: Oriol Estebanell i Marga Parrilla. Música de Josep Ollé Sabaté. Teatre del Raval). Reposicions de La pols (de/dir: Llàtzer Garcia. Sala Flyhard) i  L’encarregat (de Harold Pinter – Dir.: Xicu Maso. Espai Lliure-Montjuïc). Cartellera: Ripollet, Viladecans; Barcelona, Sant Cugat del Vallès, Temporada Alta-Girona.
  • TEMES MUSICALS: Dels musicals: Two’s Company (música Vernon Duke, lletra: Ogden Nash.Temes. Turn Me Loose on Broadway i Just Like A Man , cantats per Bette Davis. Original Broadway cast). Mack and Mabel (Música i lletra Jerry Herman. Temes: Overture; When Movies Were Movies, Look What Happened To Mabel, I Won’t Send Roses i I Promise You a Happy Ending; original London cast (1995)i versió concert 1988). Del film Torrente 5: Operación Eurovegas (tema Eurovegas, cantat per Monica Naranjo).

BUSCAR PER DIA

octubre 2014
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

BUSCAR PER MES

Arxius