Infosport 06/10/2014

Infosport featured Image

Aquesta setmana hem parlat del primer partit de la temporada de l’equip femení de la Escuela Futbol Base, amb el seu entrenador. També en futbol, hem repassat l’assalt del liderat del Club de Futbol Ripollet al grup 2 de la Segona Catalana.

A més, hem comentat el primer partit a la nova categoria de Tercera Preferent del Club Handbol Ripollet. Ho hem fet parlant amb el jugador Adrià Jordana.

També ens hem apropat a la derrota del Club Hoquei Ripollet, a casa, contra el Santa Perpétua, que deixa tocat el conjunt de Jorge García.

A més hem comentat l’èxit de la ripolletenca jugadora de bàsquet Lucila Pascua, al Mundial, on s’ha penjat la medalla d’argent amb la selección nacional española i hem escoltat les seves sensacions.

També en bàsquet, hem parlat del triomf del primer equip masculí del Club Bàsquet Ripollet.

D’altra banda, hem parlat de la important victòria del Ripollet Futbol Sala a casa contra l’Esparraguera. Ho hem fet amb un dels nous jugadors de l’equip, Antonio Ortega.

També hem entrevistat a tres joves jugadors de l’equip infantil del Ripollet Futbol Sala, l’Oriol, l’Àlex i el Nacho, perquè ens expliquin la seva experiencia practicant aquest esport.

Per acabar el programa, hem comentat l’estrena a la competició nacional dels equips sénior del Club Tennis Taula Ripollet, amb el seu jugador i entrenador Miquel Arnau.