Info Setmanal 10/10/2014

Info Setmanal

Avui a l’Info de Ripollet Ràdio parlat amb l’alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, que ens ha comentat la darrera hora sobre el brot de legionel·losi al municipi i que ahir va donar per tancat la Comissió de Salut del Parlament de Catalunya. També ens ha acompanyat el director de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, Jaume Fornt, que ens ha parlat sobre el lloguer solidari. La posada en marxa de nou de l’R-Bici, l’inici de curs de La Placeta i l’ampliació dels horts municipals han estat altres dels temes d’actualitat d’avui. Per últim, ens han acompanyat Carme Grau i Ingrid Vergara, per parlar-nos del Ripostock que aquest cap de setmana organitza la UBR, i Joan Ramon Gordo, president de l’Associació d’Espectadors del Teatre del Mercat Vell que aquesta nit presenta la seva nova temporada.