Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 13/10/2014

FITXA EL SETÈ ART DE TALIA – núm.452 – data d’emissió: 13-10-2014

  • ANIVERSARIS: 85 anys de l’estrena a Broadway del musical Show Girl de George Gershwin. Aniversaris de 1964 (50 anys): 1ª part: Films americans destacats. 35 anys de la mort de Jacques Brel.
  • RECORD DEL COMPOSITOR KEN THORNE (mort l’estiu 2014).
  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Entrevista amb el director català Ventura Pons arran de la nova apertura de les 4 sales dels cinemes Texas de Barcelona.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: La extraña pareja (de Neil Simon. Dir. Angel Alonso. Teatre Condal). One-Hit Wonders (Cia. Sol Picó de Dansa. Dir. Sol Picó i Ernesto Collado.Mercat de les Flors). Mar i Cel (obra d’Àngel Guimerà. Adapt. Xavier Bru de Sala. Música Albert Guinovart. Dir. Joan Lluís Bozzo. Cia. Dagoll Dagom. Teatre Victòria). Cartellera: Ripollet, Sant Cugat, Viladecans, Barcelona,Temporada Alta (Girona). Òperes a Cinesa,Icària i Boliche.
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos: A escondidas; Así nos va; Blanca como la nieve,roja como la sangre; Amarás al prójimo; One Direction: Where We Are; Mi vida ahora; Winter Sleep (Sueño de invierno); Annabelle i Nicky:aprendiz de bruja. Crítiques dels films: Dioses y perros (David Marqués), El veredicto (Jan Verhoyen); El corredor del laberinto (Wes Ball), La danza de la realidad (Alejandro Jodorowsky) i Perdida (David Fincher).   Cartellera: Ripollet, Xicsnefils de Cerdanyola, Cine-Club UES, Sabadell, Cine-Club Icària, Filmoteca, Anima’t, Festival Cinema Colombià. Palmarés Festival de Sitges.
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores dels films següents (1 tema de cada): Superman III (música de Ken Thorne); Lassiter (música de Ken Thorne); Surt el sol a Edimburg (Amanece en Edimburgo) (tema: Should Have Been Loved, de The Proclaimers);  Dr. Strangelove (o Teléfono rojo?, Volamos hacia Moscú) (música Laurie Anderson); Marnie, la ladrona (música Bernard Herrmann). Lola (2 temes: Roland Revé i Chanson de Lola). Música Michel Legrand.Lletra Agnès Varda. Cancó cantada per Jacqueline Danno).  Tema: Ne me quitte pas (cantada per Jacques Brel). Musicals: Mar i Cel (temes: No estàs sola i Himne dels pirates (música Albert Guinovart, lletres. Xavier Bru de Sala. Gravació muntatge 2004). Show Girl (temes: Liza cantat per Al Jolson, i Do What You Do, cantat per Chris de Burg.Música George Gershwin, lletres Ira Gershwin)

BUSCAR PER DIA

octubre 2014
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

BUSCAR PER MES

Arxius