Skip to content
Menu
Infosport 13/10/2014

En el cinquè programa de la temporada hem parlat de futbol sala, futbol, tennis taula i bàsquet.

Primer, hem comentat la victòria que ha portat el Futbol Sala Femení-Can Clos al liderat del seu grup amb una de les seves jugadores, Sònia Blanco.

En futbol, ens hem apropat al triomf del Club de Futbol Ripollet de la mà del jugador Héctor Alcañiz, que ens ha comentat com veu a l’equip situat en el més alt de la classificació de Segona Catalana. També hem parlat sobre l’estrena aquesta temporada de l’equip femení amb la jugadora Katia G. Samper.

A més, hem repasat l’empat de la Escuela Futbol Base Ripollet contra el Calldetenes (2-2) a Tercera Catalana. Ho hem fet amb el jugador Miguel Romero.

També ens hem fixat en la segona victòria de la temporada del Club Tennis Taula Ripollet. N’hem parlat amb el nou jugador del primer equip, el Martí Berenguer, un noi de la cantera que s’ha convertit en el quart jugador del primer equip.

En bàsquet, hem comentat el triomf del Club Bàsquet Ripollet de Jordi Altmira amb el propi entrenador, que rebutja els excessos de confiança després de guanyar tres dels primers quatre partits de la temporada.

Per acabar, en la secció Febre d’Esport, en la que ens apropem als esportistes de base ripolletencs, hem tingut com a convidats a l’estudi a sis de les jugadores de l’equip infantil del Club Bàsquet Ripollet-Sant Gabriel.

BUSCAR PER DIA

octubre 2014
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

BUSCAR PER MES

Arxius