Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 20/10/2014

EL SETÈ ART DE TALIA – num. 453 – data d’emissió. 20-10-2014

  • ANIVERSARIS: Demà farà 30 anys de la mort de François Truffaut. Avui fa 60 anys de l’estrena del musical Peter Pan. 75 anys de l’estrena del musical Too Many Girls. Aniversaris de fa 50 anys (1964): Pel·lícules no americanes mes destacades (2ª part).
  • L’ENTREVISTA DEL DIA:  Entrevista amb Santiago Herreros, membre de Gerència i Programació dels cinemes Yelmo-Icària, sobre les diferents línies de programació (Cine Club, opera, ballet i altres sessions especials).
  • ESTRENES DE TEATRE: Lo tuyo y lo mío (dir. Joan Maria Segura Bernadas. Teatre Auditori de Ripollet). Liceistes i cruzados (de Serafí Pitarra. Dramatúrgia i direcció: Jordi Prats i Coll. TNC-Sala Petita). Montenegro (Comedias Bárbaras) (de Ramón María Valle-Inclán. Dramatúrgia i direcció: Ernesto Caballero. TNC-Sala Gran). A la vora de l’aigua (d’Eve Bonfanti i Yves Hunstad. Dir.. Emilià Carrió. Teatre Akadèmia). Emilia (de/dir. Claudio Tolcachir.Teatre Lliure-Sala Fabià Puigserver). Cartellera: Ripollet, Sant Cugat, Viladecans, Barcelona; Festival Shakespeare, Temporada Alta (Girona). Obert període de votacions dels premis Butaca (20ª edició). Nou projecte de Stephen Sondheim (sobre pelis de Buñuel). Projeccions especials dels musicals: Goodbye Barcelona (Cinemes Girona) i From Here to Eternity (Circuit Cinesa).
  • ESTRENES DE CINEMA:  Films no vistos: El viaje de tu vida; The Equalizer (El protector); Ninja Turtles; La jungla interior. Crítiques del films: Magical Girl (Carles Vermut); Relatos salvajes (Damián Szifrón), Lasa y Zabala (Pablo Malo); La distancia (Sergio Caballero); Winter Sleep (Sueño de invierno) (Nuri Bilge Ceylan); Un viaje de 10 metros (Lasse Hallstrom) i Mi vida ahora (Kevin McDonald).Cartellera: Xicsnefils (Cerdanyola), Filmoteca de Catalunya; Festival Series C+, Fimlets de Badalona, Festival de Drets Humans, Cinelow (Sabadell), Sant Cugat,Cinemes Texas, Cine-Club Icària.
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores originals, següents: Los 400 golpes (música de Jean Constantin, 2 temes), La piel suave (música de Georges Delerue, 1 tema), El silencio de los corderos (música de Howard Shore) i Por un puñado de dólares (música d’Ennio Morricone, 1 tema).  Dels musicals següents: Peter Pan (Música de Jule Styne i M. Charlap, lletres: Carolyn Leigh, Betty Comdem i Adolph Green:temes: Overtura, Never Never Land i I’m Flying (orginal Broadway cast). Del musical: Too Many Girls (música Richard Rodgers, lletres de Lorenz Hart, temes: Love Never Went To the College i Too Many Girls (cantats per Anthony Perkins. Versió concert 1989). Del musical: Goodbye Barcelona (Tema Adéu Barcelona. Original Bcn cast. Música. Karl Lewkovicz. Adaptació catalana: David Pintó.

BUSCAR PER DIA

octubre 2014
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

BUSCAR PER MES

Arxius