Skip to content
Menu
Infosport 20/10/2014

Aquesta setmana hem parlat de l’important triomf de la Peña Deportiva Pajaril (2-0) contra el Mirasol, un rival directe a la part alta de la classificació del grup 6 de Tercera Catalana. Ho hem fet amb el jugador Ruben Cárdenas.

També en futbol, ens hem apropat a analitzar l’empat del Club de Futbol Ripollet (2-2) davant el Sarrià. Tot i deixar-se empatar en el descompte davant nou jugadors, l’equip segueix líder a la Segona Catalana. El tècnic David Ortiz ens ha explicat com va vuere el partit i què pot millorar l’equip.

A més, ens hem apropat a la victòria del Club Handbol Ripollet, que es manté imbatut a casa després de dos partits.

Pel que fa al futbol sala, hem mirat a dos equips. D’una banda, al Futbol Sala Ripollet, que ha sumat la tercera derrota a la categoria de bronze estatal (3-4). L’hem analitzat amb l’Antonio ‘Pipa’ Ortega.

D’altra banda, ens hem apropat al Futsal Can Mas, que compta els seus dos partits per triomfs i encara no ha encaixat gol. Hem congeut el seu nou capità, Carlos Alberto Ricciotti, que ha estat jugador professional de futbol sala al seu país natal, el Brasil, i també a Itàlia i a Espanya, on va jugar a la Divisió de Plata amb l’Andorra.

També hem de tennis taula. Hem entrevistat a la Júlia López, de l’Autoescola Tatchepol Ripollet, que ha sumat aquest cap de setmana la primera derrota de la temporada en la divisió de plata estatal.

Seguint amb l’esport femení, en bàsquet hem analitzat la derrota del Club Bàsquet Ripollet Femení contra el líder de la categoria, la UE Horta (56-69), que el deixa a la dotzena posició a la classificació.

Per acabar, hem volgut que el Centre Excursionista Ripollet ens expliqui com participar aquest proper diumenge 26 d’octubre a la Caminada Ripollet-Tibidabo-Ripollet, de 26 quilòmetres. El Patxi Béjar, de la organització, en ha explicat com inscriure’ns i ens ha parlat d’altres activitats que fa el club al llarg de l’any.

BUSCAR PER DIA

octubre 2014
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

BUSCAR PER MES

Arxius