Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 27/10/2014

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 454 – data d’emissió: 27-Octubre-2014

  • ANIVERSARIS: 50 anys de la mort del compositor Cole Porter; 80 anys de l’estrena del musical Anything Goes, de Cole Porter. 50 anys de l’estrena del musical Los Paraguas de Cherburgo.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: Sister Act (musical d’Alan Menken; lletres de Glenn Slater; Adaptació castellana: Xavier Cassadó.Dir. Anthony Van Laast. Teatre Tívoli. Comentari també de la visita de l’actriu Whoopi Goldberg). Osos en el agua (treball de creació de Arantza Lupa i David Franch. Versus Teatre). Hivern (de Jon Fosse. Dir.. Ester Roma Calle. Versus Teatre). Conversaciones con mamá (de Santiago Carlos Olves. Adapt.Jordi Galcerán. Dir. Juan Echanove. Teatre Goya). Tebas Land (de/dir. Sergi Blanco. Sala La Planeta (Girona. Festival Temporada Alta). El Vestit (The Suit) (basat en el conte de Can Themba. Adapt. I dir. Peter Brook. Teatre Principal de Girona. Festival Temporada Alta). La Traviata (òpera de Giuseppe Verdi. Llibret de Francesco Maria Piave. Dir.: David McVicar. Gran Teatre del Liceu). Cartellera: Ripollet,Sant Cugat, Sabadell,Viladecans, L’Hospitalet, Festival Shakespeare. Temporada Alta (Girona). Projeccions dels musicals Goodbye Barcelona i From Here to Eternity.
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos: A cielo abierto; Drácula, la leyenda jamás contada; El amor está en el aire; El chico del millón de dólares; Paco de Lucía: la búsqueda; The Prince, Tip Top i Vamos de polis. Crítiques dels films: Coherence (James Ward Byrkit); El juez (David Dobkin), Alguién a quién amar (Pernille Fischer).  Cartellera: Ripollet, Xicsnefils (Cerdanyola), Filmoteca, Programació Halloween a CInesa i Icària. Cine-Club Icària.  Imagine India. Cinemes Texas. Informació sobre Fiesta del Cine.
  • L’OPINIÓ DE RAMON OLIVER: Critica dels films Frank (Lenny Abrahamson) i Dos días,una noche (Jean-Pierre i Luc Dardenne).
  • TEMES MUSICALS: dels musicals següents: Anything Goes (temes: Anyithing Goes i You’re The Top, música i lletra de Cole Porter. Cantats per Coler Porter tocant ell el piano (1934). Sister Act (versió castellana: temes: Es tu voz, Estando aquí i Sister Act Way., música Alan Menken, lletres versió castellana: Xavier Cassadó. Cantats per membres de la comapnyia del Teatre Tívoli de Bcn). De la opera La Traviata (música de Giuseppe Verdi. Tema: Addio del passato  bei sogni. Cantat per Montserrat Caballé, 1967). Dels films: La baie des anges (Música Michel Legrand, 1 tema). Los paraguas de Cherbourg (música i lletra Michel Legrand. Tema final).

BUSCAR PER DIA

octubre 2014
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

BUSCAR PER MES

Arxius