Skip to content
Menu
Infosport 27/10/2014

En aquest programa hem parat especial atenció a les repercussions del derbi ripolletenc a la Tercera Catalana de futbol disputat el passat diumenge entre la Escuela Futbol Base i la Peña Deportiva Pajaril. Hem escoltat les opinions dels dos tècnics, Javier Varela i Guillermo Andrés, així com d’un jugador de cada equip: Ismael Chamón (Pajaril) i David Hernández (Escuela). Amb el triomf, el Pajaril se situa tercer a la classificació del grup 6, a un punt del líder.

En futbol, també ens hem apropat al Ripollet Club de Futbol, que es manté al capdavant de la classificació de la Segona Catalana (ara empatat amb la Unificación Llefià), tot i sumar el seu segon empat consecutiu. El jugador Gonzalo de Melo ha reflexionat sobre el resultat i sobre el joc de l’equip.

També ens hem explicat el triomf del femení del Futbol Sala Ripollet, contra l’Escola Pia (7-3), que manté la bona línia de l’equip en aquest inici de temporada. Així ens ho explicava la jugadora Rocío Arbona, després d’haver aconseguit estat la major golejada de la temporada per a l’equip ripolletenc.

A més, hem fet una mirada al tennis taula, repassant la victòria del primer equip masculí del Club Tennis Taula Ripollet. Els ripolletencs porten quatre victòries en quatre partits. Amb el jugador Julio Andrade vam repassar aquesta bona ratxa de l’equip.

Així mateix, hem conegut com va ser la victòria del Bàsquet Ripollet femení contra el Manyanet sant Andreu.

Per acabar el programa, ens han visitat alguns jugadors alevins del Club de Futbol Ripollet. El Gael, el Damià, el Roger, l’Alejandro i el Daniel ens van explicar com viuen la pràctica esportiva. També vam parlar-ne amb el seu tècnic, l’Adrià López.

BUSCAR PER DIA

octubre 2014
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

BUSCAR PER MES

Arxius