Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 03/11/2014

EL SETÉ ART DE TALIA – núm. 455 – data d’emissió: 3-Novembre-2014

  • ANIVERSARIS:  Aniversaris de 1964 (fa 50 anys, 3ª part i final): Films musicals destacats: My Fair Lady, Mary Poppins. Naixements. Defuncions. Debuts. Fets socials i culturals importants. 90 anys de l’estrena del musical Dear Sir.
  • ESTRENES DE TEATRE: Afterplay (de Brian Friel. Dir. Imma Colomer. Teatre Auditori de Ripollet, divendres 7). L’última trobada (de Sandor Marai. Dir. Abel Folk. Teatre Romea). Flor de Nit – El Cabaret (musical de Manuel Vazquez Montaban i Joan Lluís Bozzo. Música d’Albert Guinovart. Adaptació per cabaret: dir. Víctor Alvaro. Teatre Almeria).Cartellera: Ripollet, Barcelona, Sabadell, Viladecans, Sant Cugat, Terrassa, Festival El  Mes Petit de Tots. Temporada Alta de Girona, L’Hospitalet de Llobregat. Premis Butaca de Teatre.
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos: Caminando entre las tumbas; Serena; La sal de la tierra i Los Boxtrolls. Crítiques dels films: Rec 4: Apocalipsis (Jaume Balagueró), Filth (Sucio) (John S. Baird), Blue Ruin (Jeremy Saunier); Loreak (Jon Garaño i José Mari Goenaga), Interstellar (Christopher Nolan). Cartellera:  Cerdanyola (El Punt i Xicsnefils. Cinemes Texas. Filmoteca de Catalunya. Sant Cugat. Cine Club Icària. Sabadell
  • L’HORA DELS ADÉUS: Records musicals a figures desaparegudes a l’estiu: Robin Williams, Alex Angulo, Jamer Garner, Richard Attenborough i Lauren Bacall.
  • TEMES MUSICALS: Dels films següents (bandes sonores originals): My Fair Lady (música Frederick Loewe, tema: Overtura), Mary Poppins (temes: Supercaliragislitsexpialidocius i Chim-Chim-Cheree. Música i lletres: Richard i Robert B. Sherman. El complot del anells (Música Manel Camp i Joan Vives. Tema La mort del president). Trois Places pour le 26 (tema Ciné que chante, música i lletra Michel Legrand. Canta Yves Montand). Aladdin (tema: Friend Like Me. Música Alan Menken. Lletra Howard Ashman. Canta Robin Williams). La gran evasión (música Elmer Bernstein). Tierras de penumbra (música George Fenton). Dels musicals de teatre següents: Flor de Nit- El Cabaret (temes: Ciutat d’ivori i L’amor és cec. Música  Albert Guinovart. Lletres: Albert Guinovart, Manuel Vázques Montalban i Joan Lluís Bozzo. Canten membres de la Cia.Gataro). Applause (música Charles Strousse, lletra Lee Adams. Tema: But Alive, cantat per Lauren Bacall). Dear Sir (temes: Wishing Well Scene i I Want To Be There (música Jerome Kern, lletra: Howard Dietz).

BUSCAR PER DIA

novembre 2014
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

BUSCAR PER MES

Arxius