Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 10/11/2014

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 456 – data d’emissió: 10- Novembre-2014

  • ANIVERSARIS: Aniversaris de 1989 (fa 25 anys, 1ª part): Films nord-americans destacats + 25 anys mort de Laurence Olivier. 95 anys de l’estrena del musical Novelette in Fourths i The Eclipse.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: Timó d’Atenes (de William Shakespeare. Dir. David Selvas. Biblioteca de Catalunya): Sonata de otoño (d’Ingmar Bergman. Dir. Daniel Veronese. Teatre Lliure de Montjuïc). Confidències a Al·la (de Saphia Azzeddine.Dir.Madga Puyo. Sala Atrium). Krum (de Hanoch Levin. Dir. Carme Portaceli. Teatre Lliure de Gràcia). Cartellera: Ripollet; Sant Cugat, Viladecans, L’Hospitalet, Barcelona, Temporada Alta de Girona. Opera i ballet (Icària i Cinesa).
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos: Alexander y el dia terrible, horrible, espantoso, horroroso; Blue-lips; Bulgarach; Dixie y la rebelión zombie; Espacio interior, Just & Cia i Los niños del cura. Crítiques del films: La sal de la tierra  (de Wim Wenders i Juliano Ribeiro Salgado), L’home del metro (de Joan Vall Karsunke), 20.000 días en la tierra (de Jane Pollard i Iain Forsyth), El amor es extraño (de Ira Sachs) i Caminando entre las tumbas (de Scott Frank). Cartellera: Ripollet, Cerdanyola, Xicsnefils;Sant Cugat,Cine Club Icària. Cine-Club Sabadell. Cinemes Texas.
  • TEMES MUSICALS:  Bandes sonores originals de films: Hamlet i Richard III (versions de Laurence Olivier. Música de William Walton). Nacido el 4 de julio (música de John Williams), Batman (música de Danny Elfman), Paseando a Miss Daisy (música de Hans Zimmer). Los fabulosos Baker boys (canço: Making Whoope, de Walter Donaldson i Gus Khan, cantada per Michelle Pfeiffer), Piel de asno (música de Michel Legrand), Trois Places pour le 26 (tema: Interview, cantat per Yves Montand i cors. Música i lletra: Michel Legrand). Enemigos: Una historia de amor (film de 1989, i record musical de Paul Mazursky. Música de Maurice Jarre). Temes dels musicals següents: Novelette in Fourths (música de George Gershwin, tocat per ell mateix al piano). The Eclipse (música i lletres de Cole Porter. Temes: Chelsea i I never realised (original London cast).

BUSCAR PER DIA

novembre 2014
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

BUSCAR PER MES

Arxius