Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 17/11/2014

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 457 – data d’emissió:17-11-2014

  • ANIVERSARIS: Avui fa 20 anys de l’estrena a Broadway del musical Sunset Boulevard. Avui fa 75 anys de l’estrena a Broadway del musical Very Warm for May. Aniversaris de fa 25 anys (1989) 2ª part: Films americans i europeus destacats i també de la resta del món.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: La gran ilusión (Antonio Díaz, al Teatre Auditori de Ripollet, dia 21). El president (de Thomas Bernhard. Dir. Carme Portaceli. TNC-Sala Tallers). Arbres  (de Marc Artingau. Dir. Aleix Fauró. Sala Beckett). Polònia, el musical (de Minoria Absoluta. Autors: Jordi Galcerán, Toni Soler i altres. Dir.: Xavier Ricart. Teatre Poliorama). Cartellera:Ripollet, Sant Cugat, Viladecans, Barcelona, L’Hospitalet, Icària, Temporada Alta de Girona.
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos: Antboy; Asmodexia; Dos tontos todavía más tontos; Escobar: Paraiso perdido; La ignorancia de la sangre; , Matar al mensajero; The Skeleton Twins i Vivir sin parar. Crítiques dels films: Orígenes (Mike Cahill) i Diplomacia (Volker Schlondorff). Cartellera:Ripollet, Cerdanyola (El Punt i Xicnefils), Icària, Cinemes Texas; Cine-Club Sabadell, Festival L’Alternativa, Festival Film & Cook, Imagindia; Filmoteca de Catalunya.
  • TEMES MUSICALS: Dels musicals: Sunset Boulevard (música Andrew Lloyd Webber; lletres Christopher Hampton i Don Black, temes: With One Look i If I Never Say Goodbye, cantats per Glenn Close,original Broadway cast). Very Warm for May (música Jerome Kern, Lletra Oscar Hammerstein II. Temes: Heaven in My Arms i Harlem Boogie-Woogie). Polònia el musical (clip de 28 segons que versiona el tema Himne dels pirates, de Mar i Cel, música d’Albert Guinovart). 1714. Crònica d’un setge (música de Ferran González,lletra de Macià G. Olivella.Tema Resistir. Original Bcn cast). I temes dels films següents: Melodia de seducción (tema Sea of Love de Philip Baptiste i George Khoury, cantat per Tom Waits); Cuando Harry encontró a Sally (cançó Ill Had To Be You (música Ishman Jones, lletra Gus Khan, cantat per Harry Connick,Jr.); Shirley Valentine (cançó The Girl Who Used to Be Me, música de Marvin Hamlisch, lletra d’Alan i Mariliy Bergman, cantat per Patti Austin.Tema nominat a l’Oscar). Henry V (versió de Kenneth Branagh. Tema.Non Nobis Domine, de Patrick Doyle). La Sirenita (temes: Under the Sea (guanyador del Oscar) i Kiss the Girl (nominat a l’Oscar), música d’Alan Menken, lletra de Howard Ashman).  

BUSCAR PER DIA

novembre 2014
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

BUSCAR PER MES

Arxius