Skip to content
Menu
Infosport 24/11/2014

Aquesta setmana hem començat el programa fixant la mirada en la victòria del Futbol Sala Ripollet Femení, que s’ha colocat líder en solitari a la Divisió d’Honor Cartalana per primera vegada a la temporada. Ho hem fet parlant amb la jugadora Sònia Blanco.

També hem parlat d’una altra victòria important, la del Club Handbol Ripollet, davant un rival directe en la lluita per les primeres posicions de la Tercera Catalana Preferent, l’Igualada (38-35). L’Adrià Jordana ens ha parlat del partit i de com s’afronta el duel contra el líder de la propera jornada.

Avui, també hem tingut a Ripollet Ràdio la visita de l’Albert Olivares, mecànic de competició a la Fòrmula Renault 2.0, que ens ha explicat la seva feina i seva trajectòria per arribar a aquest punt amb només 22 anys.

A més, hem parlat de la notícia sorpresa dels darrers dies, la marxa de l’entrenador del primer equip del Club de Futbol Ripollet, tercer a la classificació de Segona Catalana. El propi David Ortiz ens ha explicat les causes que han ‘impulsat’ la seva dimissió.

També hem conversat amb el Miquel Arnau, entrenador i jugador del primer equip del Club Tennis Taula Ripollet, que està invicte després de set jornades a la Primera Nacional, la divisió de bronze estatal. El Miquel ens ha parlat de la situació actual i de les expectatives de futur.

I hem tancat el programa d’aquest dilluns, el desè de la temporada, analitzant el retrobament amb la victòria del primer equip masculí del Club Bàsquet Ripollet. Hem escoltat les impressions del jugador Adrià Tornel.

Han fet possible el programa Marc Mata, Manuel Varón, Ferran Rigat, Jordi Soteras, Esther Catalán i Òscar Torrico.

Al proper programa, més actualitat de l’esport ripolletenc!

BUSCAR PER DIA

novembre 2014
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

BUSCAR PER MES

Arxius