Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 01/12/2014

EL SETÈ ART DE TALIA num. 459 – data d’emissió: 1-desembre-2014

  • ANIVERSARIS: 450 anys del naixement de William Shakespeare. Aniversaris de fa 25 anys (1989, final): Naixements, debuts i morts. Fets destacats socialment. Avui fa 90 anys de l’estrena a Broadway del musical Lady Be Good.   70 anys de l’estrena a Broadway del musical On the Town.
  • ESTRENES DE TEATRE: A Ripollet: L’esquella de la torratxa (de Serafí Pitarra. Cia. Egos Teatre) i Non Stop Godspel. My Perfect Mind (Dir. Kathryn Hunter – Teatre Lliure de Montjuïc). Arabella (òpera de Richard Strauss. Dir.: Christof Loy. Gran Teatre del Liceu). Tortugues: la desacceleració de les partícules (de/dir: Claudia Cedó. Sala Flyhard): El llarg dinar de Nadal (de Thornton Wilder. Dir. Alberto Díaz. Círcol Maldà). Terra Baixa (d’Àngel Guimerà. Adapt. Pau Miró i Lluís Homar. Dir. Pau Miró. Teatre Borràs). El somni d’una nit d’estiu (de William Shakespeare. Dir. Joan Ollé. TNC- Sala Gran). Vells temps (de Harold Pinter. Dir. Sergi Belbel. Sala Beckett). Merda d’artista (de: Ferran González i Joan Miquel Pérez. Dir.: Alicia Serrat. Teatre Poliorama). Cartellera: Ripollet, Sant Cugat del Vallès, Viladecans, Parets del Vallès, L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona, Icària; Temporada Alta (Girona).
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos: Adios al lenguaje; Amor fou; The Zero Theorem; John muere al final; Dos a la carta; Un suave olor a canela; Fuego; Los pingüinos de Madagascar; Baja marea; Juegos sucios; Toatmaster (El maestro del brindis) i La dama dels escacs. Crítiques dels films: Nunca es demasiado tarde (Uberto Pasolini); Trash: Ladrones de esperanza (Stephen Daldry), La ignorancia de la sangre (Manuel Gómez Pereira), Jimmy’s Hall (Ken Loach), El tiempo de los amantes (Jérôme Bonnell); Paris Manhattan (Sophie Lellouche), Los juegos del hambre: Sinsajo I (Francis Lawrence), Rastres de sàndal (Maria Ripoll); Born (Claduio Zulian), Mortadelo y Filemón contra Jimmy el cachondo (Javier Fesser) i Escobar:Paraiso perdido (Andrea Di Stefano). Cartellera de Ripollet, Cerdanyola, Sant Cugat; Filmoteca de Catalunya, Icària. Texas. Verdi. Boliche.
  • LA OPINIÓ DE RAMON OLIVER:  Magia a la luz de la luna (Woody Allen).
  • L’HORA DELS ADÉUS: Record del director Mike Nichols.
  • TEMES MUSICALS: Del musical On the Town (música de Leonard Bernstein. Lletres de Betty Comden i Adolph Green. Original Broadway cast. 5 temes). Del musical L’esquella de la torratxa (dos temes al piano. Música de Joan Sariols). Del musical Lady Be Good (música de George Gershwin, Lletres d’Ira Gershwin. Temes: Lady Be Good, cantat per Ella Fitzgerald, i Fascinatin’ Rhythm (cantat per Fred i Adele Astaire, amb George Gershwin al piano). Cançó Let’s Face the Music and Dance (música i lletra Irving Berlin, cantada per Nat King Cole). Del film El sueño de una noche de verano (versió 1935), tema The Fog Dance. Música Felix Mendessohn, adaptada per Erich W. Korngold). Del film El graduado (tema Mrs. Robinson,  cantat per Simon & Garfunkel).

BUSCAR PER DIA

desembre 2014
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

BUSCAR PER MES

Arxius