Info Setmanal 05/12/2014

Info

Avui a l’Info de Ripollet Ràdio hem conversat amb Míriam Rodríguez, del departament de comunicació de la Marató de TV3, que enguany estarà dedicada a les malalties cardiovasculars. També ens ha acompanyat Raquel Díaz, responsable de l’Oficina de Relacions amb la Comunitat dels Mossos d’Esquadra de Ripollet, que ens ha explicat l’operatiu Grèvol 2014, que s’ha activat amb motiu de la campanya nadalenca. També hem conegut la iniciativa de les associacions de veïns de Ripollet, que s’han organitzat per realitzar una recollida d’aliments. I hem parlat de receptes nadalenques amb la cuinera Marga Andrés que ens ha donat consells i trucs per als àpats d’aquestes festes nadalenques. L’actualitat de la setmana, la crònica esportiva i la previsió del temps han tancat l’informatiu de divendres 5 de desembre de 2014.