Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 12/01/2015

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 461 – data d’emissió: 12-Gener-2015

  • ANIVERSARIS: 80 anys del naixement d’Elvis Presley. 60 anys de l’estrena a Broadway del musical House of Flowers. 85 anys de l’estrena a Broadway del musical Wake Up and Dream.
  • L’ENTREVISTA DEL DIA:  Entrevista amb Eulàlia Umbert i Oriol Oliver per presentar el segon trimestre de programació la 21ª Temporada de l’Associació d’Espectadors del Teatre del Mercat Vell de Ripollet.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Records per les morts de les següents personalitats: Andreo D’Odorico, Manuel De Sica, Ninón Sevilla; Virna Lisi, Luise Rainer, Anita Ekberg, Billie Whitelaw, Ken Takakura, Rod Taylor, Joseph Sargent i Francesco Rosi. Record musical del cantant Joe Cocker.
  • ESTRENES DE TEATRE: Breu repàs d’estrenes del desembre fora ja de cartell: Misantropo (de Moliére. Versió i direcció: Miguel del Arco. Teatre Lliure – Sala Fabia Puigserver). En el estanque dorado (d’Ernest Thompson. Dir. Magüi Mira. Teatre Romea). Trilogia Mozart (creació companyia Dei Furbí. Dir. Gemma Beltrán – La Seca – Espai Brossa), Maria Stuarda (opera de Gaetano Donizetti. Dir.: Patrice Caurier i Moshe Leiser – Gran Teatre del Liceu). Rhum (de Joan Montanyés, Marti Torras Mayneris i Jordi Martínez. Dir.: Martí Torras Mayneris. Teatre Lliure de Gràcia). Hamlet (de William Shakespeare. Dir.: Marc Chornet i Raimon Molins. Sala Atrium). Eduard II (de Christopher Marlowe. Dir.: Roberto Romei -. Tantarantana Teatre). Nit de Reis (de William Shakespeare. Dir.: Adrià Aubert. Circol Maldà). Comentari d’obres encara en cartellera:  Com us plagui (de William Shakespeare. Dir.: Dugald Bruce-Lockhart. Teatre Akadémia). Santa Nit (de Cristina Genebat. Dir. Julio Manrique i Xavier Ricart. Club Capitol). Reposició de Pulmons (de Duncan McMillan. Dir. Marilia Samper. Espai Lliure): Repàs cartellera Barcelona, Viladecans, Cinemes Icària (projecció A Streetcar Named Desire) i Sant Cugat
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques d’alguns films estrenats durant desembre i festes i que estan en poques sales: Musarañas (d’Esteban Roel i Juan Fernando Andrés), Luna en Brasil (Bruno Barreto), La señorita Julia (Liv Ullmann); Quédate conmigo (Michael McGowan), Frío en Julio (Jim Mickle), Mr.Kaplan (Alvaro Brechner) i  Leviatan (Andrei  Zvyagintsev). Cartellera de Cinemes Texas, Icària (Cine Club), Phenomena (Nàpols) i Filmoteca de Catalunya.
  • TEMES MUSICALS:  Temes de les bandes sonores originals dels films següents: Jailhouse Rock i Love Me Tender (temes idem, cantats per Elvis Presley); The Great Ziegfeld, tema. It’s a Delighful To Be Married (cantat per Luise Rainer); La Dolce  Vita (música de Nino Rota), El tiempo en sus manos (música de Russell Garcia), Cuore (música de Manuel De Sica), Salvatorre Giuliano (música de Piero Picccioni), Oficial y caballero (cançó: Up Where We Belong, de Jack Nitszche, Buffy Sainte-Marie (música) i Will Jennings (lletra). Cantada per Joe Cocker i Jennifer Warnes. Oscar millor cançó). I dels musicals originals de Broadway: House of Flowers (temes: House of Flowers i One Man Ain’t Quite Enough. Música de Harold Arlen. Lletra. Truman Capote). Wake Up and Dream (tema: What’s Is This Thing Called Love?. Música i lletra: Cole Porter).

BUSCAR PER DIA

gener 2015
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

BUSCAR PER MES

Arxius