Skip to content
Menu
Infosport 12/01/2015

En el primer programa del 2015, a l’Infosport hem conegut les dues cares que ha tingut el futbol sala ripolletenc aquest cap de setmana. D’una banda, la derrota del Futbol Sala Ripollet contra el líder, en un partit molt lluitat per l’equip local, com ens ha explicat l’entrenador, Nico Seoane. I d’altra banda, el triomf de l’equip femení, que es consolida en el liderat a la Divisió d’Honor Catalana. Hi hem parlat amb una de les seves jugadores: Carmen Quirós.

També ens hem apropat al primer partit de l’any del Club Handbol Ripollet. El tècnic Santi Llop ens ha parlat de les claus per afrontar la segona volta del campionat si l’equip vol acabar entre els millors.

En futbol, també hem xerrat amb Juan Carlos Torres, míster del Club de Futbol Ripollet, després de vèncer l’Equipo JA (2-1).

Per una altra banda, la Júlia López, jugadora de l’Autoescola Tatchepol Tennis Taula Ripollet ens ha parlat del doble enfrontament de l’equip a domicili disputat el cap de setmana a la categoria de ‘plata’ nacional, que s’ha saldat amb dues derrotes davant rivals directes.

En bàsquet, hem conegut les impressions del jugador del Club Bàsquet Ripollet Adrià Tornel sobre la victòria aconseguida per començar el 2015 amb bon peu i mantenir-se a la quarta plaça de la classificació a la Primera Catalana.

Per acabar el programa, hem repasat la celebració del 33è Cross Vila de Ripollet, que va aplegar més de 600 al parc dels Pinetons diumenge i hem conversat amb quatre joves atletes ripolletencs perquè ens expliquin perquè els hi agrada aquest esport. Amb la Claudia Martínez, la Paola Carmona, el Joan Marí i la Isabel Jurado hem tancat el primer programa Infosport de l’any.

BUSCAR PER DIA

gener 2015
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

BUSCAR PER MES

Arxius