Info Setmanal 16/01/2015

Info

Avui hem conversat amb José Villacañas, portaveu de la PAH, que ens ha explicat les darreres accions que han posat en marxa. També ens ha acompanyat Montse Gatell, presidenta de l’Institut Català de les Dones, amb qui hem comentat la mostra ‘Dones grans, grans dones’ que es pot veure fins el 6 de febrer a la sala d’espera del CAP II. I amb Joan Ramon Gordo, president de l’Associació d’Espectadors del Teatre del Mercat Vell hem conegut la programació que ha preparat per al segon trimestre d’espectacles al Teatre Auditori del Mercat Vell. Per últim ens ha acompanyat el banderer dels Tres Tombs, Josep Grau i Sastre. I és que aquest diumenge 18 de gener Ripollet serà l’escenari de la Festa de Sant Antoni Abat 2015, que enguany arriba a la 122a edició. També hem fet un repàs de l’actualitat de la setmana, explicant les notícies més destacades del municipi.