Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 19/01/2015

EL SETÈ ART DE TALIA – num. 462 – data d’emissió: 19-01-2015

  • ANIVERSARIS: Dia 20 gener: 95 anys del naixement de Federico Felllini.
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos i actualment en cartellera: Como acabar sin tu jefe 2; Big Hero 6; Dios mío ¿pero que te hemos hecho?; El club de los incomprendidos, Héctor y el secreto de la felicidad, El séptimo hijo; Ouija; Jauja; Hombres, mujeres y niños; La teoria del todo; Messi; Nacido en Gaza; Paddington; Venganza 3; Stand By Doreaemon; Violet; Noche en el museo 3: El secreto del faraón; Somos lo que somos; Se nos fue de las manos; Remine: el último movimiento obrero; O quinto Evanxeo de Gaspar Hauser i Walesa: La esperanza de un pueblo. Crítiques del films: Babadouk (Jennifer Kent), Invencible (Angelina Jolie), Exodus; Dioses y hombres (Ridley Scott); Big Eyes (Tim Burton); Mr. Turner (Mike Leigh); El Hobbit: la batalla de los cinco ejércitos (Peter Jackson), Corazones de acero (David Ayer); The Imitation Game (Descifrando Enigma) (Morten Tyldum), Birdman (Alejandro Gonzaléz Iñárritu), El jugador (Rupert Wyatt), St. Vincent (Theodore Melfi), Siempre Alice (Richard Glatzer i Wash Westmoreland) i Whiplash (Damien Chazelle).  Repàs cartellera: Xiscnefils de Cerdanyola, Sant Cugat (VO),Cine Club Icària, Cine Club UED- Sabadell,Texas, Maldà, Filmoteca (Kaurismaki), Phenomena.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: Prendre partit (de Ronald Harwood. Dir.Josep Maria Pou. Teatre Goya), El rei Lear (de William Shakespeare. Dir. Lluís Pasqual. Teatre Lliure (Sala Fabià Puigerserver), Ölelés (espetacle de dansa, de Damián Muñoz i Jordí Cortés. Mercat de les Flors). Cena con amigos (de Donald Margulies. Dir. Daniel Veronese. Teatre Tantarantana). La butaca (de/dir: Robert Gobern i Joan Valentí. Versus Teatre). El Petit Príncep (d’Antoine Saint-Exupery. Dir. Àngel Llacer.Teatre Barts). A Ripollet: D’Òpera (Assajant Il Trovatore) (Amics de l’Òpera de Girona) (dia 23). Repàs de la cartellera: Ripollet, Barcelona, Viladecans, Cerdanyola, Sabadell, L’Hospitalet de Llobregat.
  • TEMES MUSICALS: Temes de les bandes sonores originals següents: La Strada (música de Nino Rota), Amarcord (música de Nino Rota), Fascinación (música de Bernard Herrmann, 2 temes), El Hobbit:Un viaje inesperado (música de Howard Shore) i Whiplash (tema Whiplash, música de Hank Levy). Del musical El Petit Príncep, temes: La Rosa i Vull ser el teu amic (música de Manu Guix; Lletres de Marc Artigau i Manu Guix. Original Barcelona cast). De l’òpera Il Trovatore (música de Giuseppe Verdi. Tema: D’amor sull’ ali rosee, cantat per Maria Callas).

BUSCAR PER DIA

gener 2015
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

BUSCAR PER MES

Arxius