Skip to content
Menu
Infosport 19/01/2015

En aquest programa ens hem apropat al nou triomf del Futbol Sala Ripollet Femení (5-7), que es consolida al liderat de la Divisió d’Honor Catalana. Hem parlat amb la Sònia Blanco, protagonista amb tres gols de la remuntada de l’equip que els situa amb vuit punts d’avantatge sobre el segon classificat.

En futbol, hem parlat de la victòria del Club de Futbol Ripollet amb el jugador Carlos Mellado després que l’equip recuperi la segona plaça de la classificació del grup 2 de Segona Catalana.

També ha vençut la Peña Deportiva Pajaril, que es manté immersa en la lluita per l’ascens a Segona Catalana. El jugador Antonio Carmona i el segon entrenador, Marc Cogolludo, ens han explicat el moment que viu l’equip en aquest inici del 2015.

Per tancar la informació futbolística, hem comentat el triomf de la Escuela Futbol Base davant el Marina (2-1) amb el seu entrenador, Guillermo Andrés.

A més, ens hem apropat al Club Bàsquet Femení, que ha trencat la seva mala ratxa de resultats. La jugadora Neus Parralejo ens ha explicat com va anar el partit.

A l’Entrevista de la setmana, hem parlat amb els guanyadors del Torneig de Pàdel de Ripollet Ricard Solano i Joan Roldán. El torneig, impulsat pel Club de Tennis Ripollet es va disputar dissabte i diumenge amb la participació de 48 parelles, 30 masculines i 18 femenines.

Per acabar el programa hem parlat amb el Martí Berenguer, jugador del Club Tennis Taula Ripollet, sobre la magnífica primera volta de l’equip a la divisió de bronze estatal masculina. Els ripolletencs van culminar el ple de victòries dissabte a la pista del Gimnàstic de Tarragona.

BUSCAR PER DIA

gener 2015
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

BUSCAR PER MES

Arxius