Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 26/01/2015

EL SETÈ ART DE TALIA –núm. 463 – data d’emissió: 26 de gener de 2015

  • ANIVERSARIS: 25 anys de la mort d’Ava Gardner, 130 anys del naixement de Jerome Kern; 85 anys de l’estrena a Broadway del musical Strike Up the Band.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: Foot-Ball (de Cesc Gelabert, companyia de dansa Gelabert Azzopardi – TNC – Sala Tallers). Paradís (de Divinas i Martí Torras. Sala Muntaner). Sota Zero (de Carla Torras. Dir.: Carles Malloll i Carla Torras. Sala Atrium). Orgasmos (de Dan Israely. Dir.: Josep Salvatella i Oscar Contreras. Teatre Aquitània). Retorn a la cartellera de El llarg dinar de Nadal (de Thorton Wilder. Círcol Maldà). Repàs cartellera:Ripollet, Sant Cugat, Barcelona.  Revisió cartellera musicals de Londres (1ª part): White Christmas (musical d’Irving Berlin).
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos: Autómata i La conspiración del silencio. Crítiques dels films: La teoría del todo (James Marsh), Ciutat Morta (Xavier Artigas i Xapo Ortega); Camino a la escuela (Pascal Plisson), No llores,vuela (Claudia Llosa), La reconstrucción (Juan Taratuto) i ’71 (Yann Demange). Repàs de la cartellera: Ripollet, Cine-Club Xicsnefils de Cerdanyola, Cine-Club UES de Sabadell; Cinemes Texas, sopar al Boliche; Phenomena, Filmoteca; Sant Cugat, Cine Classics al Icaria. Comentari a la propera entrega dels premis Gaudí, del cinema català i sobre la notícia de possible tancament dels cinemes Verdi de Barcelona (desmentida).
  • L’OPINIÓ DE RAMON OLIVER: Comentari ampli sobre el film Into the Woods de Rob Marshall, a partir del musical Into the Woods de Stephen Sondheim i James Lapine.
  • TEMES MUSICALS: 1 tema de les bandes sonores següents: Show Boat (Magnolia) (tema: Can’t Help Lovin Dat Man. Música de Jerome Kern, lletra de Oscar Hammerstein II. Cantat per Ava Gardner). Birdman (música d’Antonio Sánchez). Into the Woods (temes: Into the Woods i Children We Listen. Música i lletra: Stephen Sondheim). Cançó: Last Time I Saw Paris (música de Jerome Kern, lletra de Oscar Hammerstein II, cantada per Thomas Hampson). I dels musicals següents: Paradís (temes: Francisco Alegre (Quintero-León y Quiroga, 1945), i Jo vull ser Miss (Zamacois-Casas, 1945) cantats per Divinas. Strike Up the Band (temes: Soon, cantat per Kiri Te Kanawa, i Strike Up The Band, cantat per Tony Bennett. Música de George Gershwin. Lletra d’Ira Gershwin). El Petit Príncep (tema: Vaig aprendre. Música de Manu Guix.Lletra de Manu Guix i Marc Artingau. Original Barcelona cast). White Christmas (temes: Snow ; I love Piano i I’ve Got My Love to Keep Me Warm. Música i lletra: Irving Berlin.Original Broadway cast).

BUSCAR PER DIA

gener 2015
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

BUSCAR PER MES

Arxius