Skip to content
Menu
Infosport 26/01/2015

Aquesta setmana vam iniciar el programa amb la victòria de la Peña Deportiva Pajaril davant el Can Boada, que fa que l’equip hagi escalat un lloc i es classifiqui tercer després d’una victòria patida fins l’ultim moment. Vam tenir l’ocasió de parlar amb l’Angel Cuello, que va ser el protagonista de l’únic gol ripolletenc i va fer que l’equip sumi la quarta victòria consecutiva al camp de l’Industrial.

També en futbol, vam parlar de la derrota del CF Ripollet davant del San Juan Montcada, i ho vam fer amb el seu entrenador Juan Carlos Torres.

Per tancar la informació futbolística, vam comentar la derrota del FS Ripollet Masculí davant el Pallejà. L’equip suma tres derrotes consecutives. Per fer-ho vam fer amb l’Hector Larios que ens va comentar aquest partit.

També vam parlar de la derrota de l’Handbol Ripollet d’aquest cap de setmana davant el Procer Cerdanyola i ho vam fer amb el Jesús Pons. Era un partit importantíssim per l’handbol de Ripollet.

I del Tennis Taula vam parlar dels partits que va disputar aquesta passada jornada i ho vam fer amb el Romà López.

A l’entrevista de la setmana vam tenir a l’estudi a joves de l’Infantil del CF.Ripollet i de la Escuela Futbol Base Ripollet que ens van comentar com veuen el partit que disputaran diumenge a la tarda entre ells.

Per acabar el programa vam parlar de la victòria que va aconseguir aquest cap de setmana el Bàsquet Ripollet.

BUSCAR PER DIA

gener 2015
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

BUSCAR PER MES

Arxius