Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 02/02/2015

EL SETÈ ART DE TALIA – num. 464 – data d’emissió: 2-2-2015

  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Amb Nacho Cerdá, fundador i promotor del Cinema Phenomena de Barcelona (antic cinema Nàpols), reobert de forma permanent el desembre 2014.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort de Germán Cobos, Joe Rigolí, Amparo Baró, José Luis Moro i Ervin Drake.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: André i Dorine (Teatre Auditori de Ripollet, dia 6); What the Body Does Not Remember (espectacle de dansa de Cia. Última vez i Wim Wanderkeybus. Mercat de les Flors); Pàjaru (dir. Manel Trías, amb clown Pere Hosta. La Seca –Espai Brossa); Fedra (de Jean Racine,dir.: Sergi Belbel. Teatre Romea); Serenata para una país sin serenos (de Lluïsa Cunillé i Paco Zarzoso. Dir. Paco Zarzoso. La Seca. Espai Palau i Fabre); Solo (d’August Strindberg, dir. Teresa Vilardell. Teatre Akadèmia). Trau (de /dir.: Guillem Alba. Teatre Lliure de Gràcia). Reposició de New Order (de /dir: Sergi Pompermayer. Sala Flyhard). Cartellera: Ripollet, Sant Cugat, Cerdanyola del Vallès, Barcelona, Terrassa, Parets del Vallès. Circ en familia. Informació: Medalla d’Or al mèrit cultural al Teatre Romea.
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos: Annie (2014), Blackhat: amenaza en la red; Eva van Hend; Project Almanac; Cartas a María; Las ovejas no pierden el tren i Crisis ¿qué crisis?. Crítiques dels films: Autómata (de Gabe Ibañez); La conspiración del silencio (Giulio Ricciarelli), Capitán Harlock (Shinji Aramaki); Alma salvaje (Jean-Marc Vallée) i Nightcrawler (Dan Gilroy). Cartellera: Xicsnèfils de Cerdanyola; Cine-Club UES de Sabadell, Cine-Club Icària;Sant Cugat, Cinemes Texas; Sopar al Boliche;Filmoteca, Phenomena. Comentari a l’entrega dels VII Premis Gaudí del cinema català.
  • AUDICIÓ DE CANÇONS I BANDES SONORES NOMINADES AL OSCAR (I): Banda sonora del film Gran Hotel Budapest (música Alexandre Desplat). Cançons. Everything is Awesome (film La Lego Película, música i lletra: Shawn Patterson) i Grateful (film Beyond the Lights. Musica i lletra:Jennifer Warren. Canta Rita Ora).
  • ALTRES TEMES MUSICALS: Bandes sonores dels films: El resplandor (música de Wendy Carlos i Rachel Elskind); Siete mesas de billar francés (música de Pascal Gaigne). Tema Vamos a la cama (cantat per la Família Telerín, creació de José Luis Moro). Temes: Swanee (del musical Sinbad. Música de George Gershwin, tocada per l’autor i gravada el 1920); Serem petits prínceps (del musical El Petit príncep; música de Manu Guix i lletra de Manu Guix i Marc Artingau. Original Barcelona cast). Cançons: Good Morning Heartache (composta per Ervin Drake, cantada per Billie Holiday) i It Was a Very Goon Year (composta per Ervin Drake i cantada per Frank Sinatra).

BUSCAR PER DIA

febrer 2015
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728  

BUSCAR PER MES

Arxius