Skip to content
Menu
Infosport 02/02/2015

Aquesta setmana hem començat el nostre programa parlant de futbol sala. Ho hem fet parlant la victòria del Futbol Sala Ripollet, a la categoria de bronze estatal, conversant amb un dels seus jugadors, Jesús Díaz, autor de dos dels gols del triomf (8-2) davant l’Olímpic Floresta. També hem volgut aprofitar per felicitar el jove jugador juvenil Víctor Contreras que ha debutat en aquest partit amb el primer equip.

També, hem repasat la jornada basquetbolística. L’Albert Ortega, jugador del Club Bàsquet Ripollet, ens ha valorat l’important triomf a la pista del Vedruna Gràcia, que manté a l’equip a la quarta posició de la Primera Divisió Catalana. Hem aprofitat que l’Albert és també l’entrenador del sènior femení del club per parlar-ne també. Les noies van sumar aquest cap de setmana la victòria remuntant el partit a la pròrroga.

Seguint amb l’esport femení, ens hem apropat a la derrota patida per l’Autoescola Tatchepol Tennis Taula Ripollet contra un rival directe per evitar el descens, el Vincios Pontevedra. La jugadora Júlia López s’ha mostrat esperançada de poder donar la volta a la complicada situació de l’equip a la segona divisió estatal.

Per acabar el programa ens hem apropat al futbol. Després de la major golejada de la temporada del Club de Futbol Ripollet (6-0 contra el Cirera), hi hem parlat amb un dels seus jugadors, el Marc Caballero. El davanter ens ha parlat de com afronta l’equip el darrer tram de la temporada després de l’arribada del nou entrenador i s’ha mostrat segur que l’equip estarà lluitant per l’ascens a la Primera Divisió Catalana.

A més, hem conversat amb l’Ignasi Serra de la derrota de la Peña Deportiva Pajaril (2-1) al camp del líder del grup 6 de Tercera Catalana, el Can Rull de Sabadell. L’Ignasi ens ha explicat com va anar el partit, en el qual l’equip ripolletenc va donar la cara. Amb la derrota, el Pajaril baixa a la quarta posició a la classificació, però es manté a quatre punts de la posició de promoció d’ascens.

BUSCAR PER DIA

febrer 2015
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728  

BUSCAR PER MES

Arxius