Info Setmanal 06/02/2015

Info

A l’Info d’avui hem conegut les bases que ha publicat l’Impsol per al lloguer amb opció de compra dels pisos situats al sector Pinetons. També us hem explicat que el passat dijous 5 de febrer es va inaugurar la rotonda que enllaça Ripollet amb Montcada i amb l’accés a la c-58. La regidora d’Educació, Maria del Mar Viera, ens ha parlat de les dates de preinscripció publicades aquesta setmana per la Generalitat de Catalunya per als estudis d’educació infantil de segon cicle, primària i secundària. Les novetats del Carnaval 2015 ha estat una altre de les notícies de la setmana. I Ferran Tornel, regidor del PMO, ens ha parlat de les darreres accions impulsades des de ocupació per tal de donar feina a persones en atur. Per últim, hem conversat amb la regidora de Serveis Socials, Maria Lladó sobre les activitats de la Gent Activa.