Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 09/02/2015

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 465 – data d’emissió: 9-2-2015

  • ANIVERSARIS: Aniversaris de 1915 (fa 100 anys: 1ª part: algunes pelis de directors destacats: Cecil B. DeMille,Charles Chaplin, Hal Roach, Max Linder, Louis Feuillade, Victor Sjostrom, Raoul Walsh, Paul Weggener , Alice Guy, Allan Dwan i evocació de David W. Griffith i El nacimiento de una nación). Avui Mia Farrow compleix 70 anys.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort de Joan Potau i Geraldine McEwan.
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos: Bob Esponja: un héroe fuera del agua i El destino de Júpiter. Crítiques del films: Las ovejas no pierden el tren (Alvaro Fernández Armero); Blackhat – amenaza en la red (Michael Mann); Timbuktú (Abderrahmane Sissako); The Interview (Seth Rogen i Evan Goldberg); Foxcatcher (Bennett Miller); Tusk (Kevin Smith); Annie (2014) (Will Gluck). Comentaris de: Entrega Premis Goya (29ª edició), entrega Premis YoGa (a lo pitjor del cinema 2014); Premis Bafta, Premis Ciutat de Barcelona, Premis Grammy; Festival Berlín (Berlinale) i tancament productora de Lluís Miñarro (Eddie Saeta). Cartellera: Ripollet, Cerdanyola, Sant Cugat, Cine-Club Yelmo, Sopar al Boliche, Texas, Phenomena, Filmoteca.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres. Cremats (de/dir: Roger Peña. Teatre Apolo) i Teenage Dream (projecte NISU. Tantarantana Teatre): Cartellera: Ripollet, Barcelona, Sant Cugat del Vallès i Parets del Vallès.
  • TEMES MUSICALS: Bandes sonores i cançons nominades a l’Oscar (2ª part): Insterstellar (Hans Zimmer, 2 temes), cançó: Lost Stars (film Begin Again. Autors. Gregg Alexandre i Danielle Brisebois.Canta: Keira Knightley).
  • ALTRES TEMES MUSICALS:  de les bandes sonores originals dels films següents: Trabajos de amor perdido (tema: The Way You Look Tonight ; música: Jerome Kern, lletra: Dorothy Field. Canta Geraldine McEwan i altres). Film Annie (2014): cançons: Tomorrow (música: Charles Strousse. Lletra: Martin Charnin. Canta: Quvenzhané Wallis) i The City’s Yours (música i lletra: Sia Fuller i altres, canten: Jamie Foxx i Quvenzhané Wallis). El Niño (cançó Niño sin miedo (de India Martinez i altres. Canta India Martinez. Cançó guanyadora del Premi Goya). El nacimiento de una nación (música Joseph Carl Breil, 1915) i La semilla del diablo (música Christopher Komeda. Veu: Mia Farrow).

 

BUSCAR PER DIA

febrer 2015
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728  

BUSCAR PER MES

Arxius