Skip to content
Menu
Infosport 09/02/2015

Aquesta setmana hem començat el programa Infosport parlant de futbol sala. Hem comentat amb el Sergio Molina el cinquè triomf consecutiu del Can Mas Futsal, que consolida a l’equip a la segona posició de la classificació de Tercera Catalana.

També ens hem apropat al futbol per tal d’analitzar la derrota del Club de Futbol Ripollet (2-1) al camp del Mataró, líder del grup 2 de Segona Catalana. El míster ripolletenc, Juan Carlos Torres, ens ha explicat que està content del joc de l’equip, tot i els resultats irregulars que està tenint.

A més, hem conversat de la cinquena victòria seguida del Pajaril amb un jugador que ha debutat amb l’equip en aquest partit, el porter Jordi Bracons.

Així mateix, hem parat atenció a la victòria del Club Bàsquet Ripollet, que es consolida a la quarta posició de la classificació a la Primera Catalana i comença a somiar amb poder lluitar per l’ascens a Copa Catalunya.

Una altra de les veus del programa ha estat la de la patinadora Gemma Álvarez. Amb les seves companyes del grup Xou del Club Patinatge Artístic Ripollet, s’han quedat a un pas de pujar al podi del Campionat de Catalunya, però han assolit l’objectiu de participar al proper Campionat d’Espanya, a principis del mes de març.

També hem parlat amb el Raúl Porta, jugador del Club Tennis Taula Ripollet, que segueix intractable a la categoria de bronze estatal. Tretze partits i tretze victòria, la darrera contra el Badalona. El jugador ens ha parlat de les aspiracions de l’equip de cara al moment decisiu de la temporada.

Per acabar, hem posat fi al programa amb l’habitual secció Febre d’Esport, amb la qual ens apropem a joves esportistes de la ciutat, als nens i nenes que creixen amb l’esport. Aquesta setmana hem comptat amb set jugadores de l’equip pre-mini del Club Bàsquet Sant Gabriel. Elles ens han explicat per què s’ho pasen tan bé amb el bàsquet.

BUSCAR PER DIA

febrer 2015
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728  

BUSCAR PER MES

Arxius