Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 16/02/2015

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 466 – data d’emissió: 16-febrer-2015

  • RECORD DE L’ACTOR LOUIS JOURDAN (mort dissabte dia 14)
  • ANIVERSARIS:  Ahir 110 anys del naixement de Harold Arlen. I  85 anys de l’estrena a Broadway del musical Simple Simon.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: La pols (de/dir.: Llàtzer Garcia. Al teatre Auditori de Ripollet, dia 20); Animals de companyia (de/dir: Estel Solé. Club Capitol 2); Norma (òpera de Vicenzo Bellini, llibret de Felice Romani. Dir.: Kevin Newbury. Gran Teatre del Liceu. Informació projeccions en cinemes dia 17); El bon lladre (de Connor McPherson. Dir. Xicu Masó. Teatre Romea); L’efecte (de Lucy Prebble.Dir.: Carol López. Sala Beckett); L’alè de la vida (de David Hare. Dir.: Magda Puyo. Sala Muntaner); No feu bromes amb l’amor (d’Alfred de Musset. Dir.: Natalia Menéndez. TNC-Sala Petita); L’art de la comèdia (d’Eduardo De Filippo. Dir.: Lluís Homar. TNC-Sala Gran) i Somni americà (textos d’autors diversos. Dir.: Oriol Tarrasón. Teatre Lliure de Gràcia). Repàs cartellera: Ripollet, Cerdanyola, Sant Cugat, Barcelona, Teatre als Icària
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos: Agente doble; Brasserie Romantic; No confies en nadie i Syria Self-Portrait. Crítiques del films:50 sombras de Grey  (de Sam Taylor-Johnson); El destino de Júpiter (de Lana i Andy Wachowski); La señal (de William Eubank) i Red Army (de Gabe Polsky). Comentari affaire Uma Thurman (maquillatge o operació estètica?); Repàs cartellera: Cerdanyola, Sabadell (Cine- club UES); Sant Cugat; Cine Club Icària; Boliche (varis especials); Filmoteca, Festival Americana, Phenomena, Cinemes Texas. Palmarès Festival de Berlín. Comentaris breus properes entregues Premis Razzies, Cesars i Oscar.
  • TEMES MUSICALS NOMINATS A L’OSCAR (3ª part): Cançó del film Selma (tema Glory, de John Stephens i Lonnie Lynn).
  • ALTRE S TEMES MUSICALS: Dels films següents: Gigi (temes: Soliloqui i Gigi, cantats per Louis Jourdan. Música de Frederick Loewe, lletra d’Alan Jay Lerner, banda sonora premiada amb Oscar). 50 sombras de Grey (cançó: Crazy in Love (de Jay Z, Richard Christophe i altres, cantat per Beyoncé). Temes: The Man That Got Away (música de Harold Arlen, lletra de Ira Gershwin, del film A Star Is Born, cantat per Judy Garland, però en versió gravada al Carnegie Hall de Nova York el 1961. Cançó nominada a l’Oscar´, 1955). Over the Rainbow (música de Harold Arlen, lletra de E.Y. Harburg, del film El mago de Oz, cantat per Judy Garland, però en versió gravada al Carnegie Hall de Nova York el 1961.Cancó premiada amb l’Oscar, 1939). Stormy Weather (música de Harold Arlen. Lletra de Ted Koehler. Cantat per Lena Horne, del film Stormy Weather, però en versió gravacio d’estudi). Come Rain or Come Shine (música de Harold Arlen, lletra de Johnny Mercer. Cantat per Barbara Cook, gravació al teatre Sadler’s Wells de Londres, 1994). Musical: Simple Simon (música de Richard Rodgers, lletra de Lorenz Hart. Tema: Ten Cents a Dance, cantat per Ruth Etting (intèrpret original del muntatge de Broadway). Òpera Norma (música de Vicenzo Bellini. Tema: Casta Diva, cantat per Maria Callas)

BUSCAR PER DIA

febrer 2015
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728  

BUSCAR PER MES

Arxius