Skip to content
Menu
Infosport 16/02/2015

Després d’un cap de setmana una mica atípic, perquè no s’han disputat moltes competicions –amb motiu del Carnestoltes i per la suspensió decretada per la Federació Catalana de Futbol per reivindicar l’indignació del futbol modest per les darreres inspeccions fiscals–, hem començat el programa Infosport parlant de la derrota de l’Autoescola Tatchepol Ripollet, a la divisió de plata del tennis taula estatal, contra el conjunt gallec del Monte Porreiro (1-5).

La ripolletenca Júlia López ens ha explicat com estan els ànims a l’equip, al qual els quatre partits que li resten de temporada s’han convertit en quatre autèntiques finals en les que no hi ha marge d’error per la derrota. Les noies de Miquel Arnau han sumat tres victòries en catorze partits i tenen la llosa del descens a sobre, però encara tenen esperances de donar-li la volta a la situació.

Tampoc ha estat el millor cap de setmana per al Club Handbol Ripollet. No van poder pasar de l’empat (32-32), a casa, davant un dels equips de la part baixa de la classificació de la Tercera Catalana Preferent. El míster de l’equip, Santi Llop, ens ha explicat les claus del partit i com veu l’equip, instal·lat a la zona mitja de la classificació, per al que resta de temporada.

També ens hem apropat al bàsquet. Aquí amb millor resultat perquè el femení del Club Bàsquet Ripollet s’ha retrobat amb el triomf. Ho ha fent amb contundència (72-53) contra l’Ateneu Montserrat B, que era quart classificat. La Neus Parralejo ens ha parlat de l’alegria per aquesta victòria, la tercera consecutiva, que les col·loca en l’onzena posició.

A més, hem parlat amb dos protagonistes de l’atletisme ripolletenc. D’una banda, amb la Lídia Rodríguez, que ha revalidat el títol de Campiona de Catalunya de Cross en categoria absoluta. Hem pogut conèixer-la una mica i saber quin és el paper d’aquest esport en la seva vida. També hem pogut felicitar el Carlos Roguera pel seu triomf al Campionat de Catalunya de 800 metres en pista coberta, que a més ha batut el rècord dels campionats.

Per tancar el programa hem fet un repàs a l’inici de temporada dels equips del Club d’Escacs Ripollet.

BUSCAR PER DIA

febrer 2015
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728  

BUSCAR PER MES

Arxius