Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 23/02/2015

EL SETÈ ART DE TALIA – num . 467 – data d’emissió: 23-febrer-2015

  • ANIVERSARIS: 115 anys del naixement de Luis Buñuel, 50 anys de la mort de Stan Laurel. 60 anys de l’estrena a Broadway del musical Silk Stockings
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos: Avanti Popolo i El libro de la vida. Crítica: El francotirador (Clint Eastwood). Repàs de la cartellera: Ripollet, Cerdanyola, Sant Cugat, Boliche, Icària, Texas, Phenomena, Filmoteca.
  • L’OPINIÓ DE RAMON OLIVER: Tertúlia amb Ramon Oliver sobre la cerimònia dels Oscars 2014 (entrega 22-2-2015), amb comentaris afegits sobre Premis Cèsar, Spirit Awards i Razzies.
  • ESTRENES DE TEATRE:.Crítiques de les obres:  John (DV8 Physical Theatre. Dir. Lloyd Newson – Mercat Flors) i Joc de miralls (d’Anne Baker. Dir.: Juan Carlos Martel Bayod. Espai Lliure). Repàs cartellera: Ripollet, Sant Cugat, Parets del Vallès, Barcelona.
  • TEMES MUSICALS NOMINATS O GUANYADORS OSCAR (4ª part i última): Bandes sonores del films: The Imitation Game (Descifrando Enigma) d’Alexander Desplat. Gran Hotel Budapest (Alexandre Desplat, guanyador Oscar). Cançons: Glory (film Selma, De John Stephens i Lonnie Lynn. Cançó guanyadora) i Cançó: I’m Not Gonna Miss (del film Glenn Campbell – I’ll Be Me (de Glenn Campbell i Julian Raymond).
  • ALTRES TEMES MUSICALS: Film Birdman  (música de Antonio Sánchez). Del musical Silk Stockings: temes: Paris Loves Lovers (cantat per Don Ameche i Hildegarde Neff, original Broadway cast) i All of You (cantat per Ella Fitzgerald). Música i lletra de Coler Porter. I també tema Begin the Beguine (cantat per Ella Fitzgerald. Música i lletra de Cole Porter)

BUSCAR PER DIA

febrer 2015
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728  

BUSCAR PER MES

Arxius