Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 02/03/2015

EL SET’E ART DE TALIA – num. 468 – data d’emissió: 2-3-2015

  • ANIVERSARIS: 120 anys del naixement de Marcel Pagnol. 50 anys de l’estrena mundial del film Sonrisas y lágrimas; 60 anys de l’estrena a Broadway del musical Plain and Fancy. Avui fa 115 anys del naixemement de Kurt Weill ( i a l’abril, en farà 65 de la seva mort).
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort de Rosa Novell, Luca Ronconi, Hector Colomé, Movita Castañeda i Leonard Nimoy.
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos: Amazonas, el camino de la cocaïna; El pais de las maravillas; Ex-Machina; Fuerza Mayor; Kingsman: servicio secreto; Samba i La mujer de negro: el ángel de la muerte. Repàs cartellera: Ripollet, Cerdanyola, Sant Cugat, Boliche, Icaria, Phenomena, Filmoteca. Abbas Kiarostami en Barcelona. Sessions infantils “Pas a Pas”.
  • ANIVERSARIS DE 1915 (fa 100 anys) 2ª part: Naixement de Priscilla Lane, Raquel Rodrigo, Ann Sheridan, Alice Faye, Ingrid Bergman; Lorne Greene, Fernando Lamas; Eddie Bracken, Jon Hall, Zero Mostel, Gary Merrill, Curd Jurgens i Anthony Quinn.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítica de la obra: Penèlope (de Pepa Plana.Dir.: Nola Rae. Al Teatre Auditori de Ripollet (Dia 6). Retorn als teatres de Barcelona de: Lucrècia (de Joan Ramis. Dir.: Sergi Mari. La Seca Espai Brossa): Acorar (de /dir: Toni Gomila. La Seca) i Smiley (de / dir.: Guillem Clua – Club Capitol). Repàs de la cartellera de Ripollet, Barcelona i Sant Cugat.
  • TEMES MUSICALS: Bandes sonores dels films següents: Jean de Florette (música de Jean-Claude Petit), Star Trek (música de Jerry Goldsmith (tema: Spock Walk), Recuerda (música de Miklos Rozsa); El loco del pelo rojo (música de Miklos Rozsa); Copia certificada (música de Robert Hughes). Sonrisas y lágrimas (tema: The Sound of Music, música de Richard Rodgers, lletra de Oscar Hammerstein II, cantat per Julie Andrews). Sèrie Nissaga de poder (música d’Albert Guinovart). I dels musicals següents: Fanny (música i lletra de Harold Rome. Temes: Never to Late to Love; Fanny, Love Is A Very Light Thing i Be Kind to Your Parents. Original Broadway cast).  Plain and Fancy (tema: This Is All Very New To Me (música d’Albert Hague. Lletra: Arnold Horwitt. Canta Barbara Cook. Original Broadway Cast). Happy End (tema: Bilbao Song, música de Kurt Weill. Lletra de Bertold Brecht. Cantat per Lotte Lenya). The Threepenny Opera (tema: The Flick Knife Song (Moritat). Música Kurt Weill. Versió Teatre Donmar Warehouse, Londres 1996). Mahagonny (cançó: Alabama Song, cantat per Marianne Faithfull. Música de Kurt Weill): Cançó: Youkali (cantat per Ute Lemper.  Música de Kurt Weill).

BUSCAR PER DIA

març 2015
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

BUSCAR PER MES

Arxius