Skip to content
Menu
Infosport 02/03/2015

Aquesta setmana hem començat el programa parlant de la importantíssima victòria de l’Autoescola Tatchepol Tennis Taula Ripollet. Les ripolletenques fan un pas endavant per mantenir-se a la segona divisió estatal, però encara els hi queden tres matx-balls per assegurar-sela continuitat a la categoria. L’Anna Ibàñez ens ha explicat com va ser aquest duel que van guanyar en el punt de desempat (4-3) davant el Proyem Gasteiz.

També ens hem apropat a un altre triomf ripolletenc. Aquest rotund. El del Futbol Sala Ripollet davant el Premià (13-1), la major golejada de la temporada per a l’equip de Nico Seoane, que no vol perdre l’estela dels conjunts que lluiten per obtenir una plaça del Rei per a la propera temporada. El capità de l’equip, el Toni Serrano, així ens ho ha explicat.

A més, hem entrevistat a l’Eloi Serrano, vicepresident i entrenador del Club d’Escacs Ripollet. Amb ell hem repasat el bon inci que estan tenint a la Lliga Catalana els diferents equips de l’entitat. A més ens ha explicat que tenen més de 80 escaquistes federats, la gran majoria infants i ens ha explicat com s’ho fan perquè els agradi aquesta disciplina.

També hem volgut parlar amb el tècnic del primer equip masculí del Club Bàsquet Ripollet, després de la clara derrota patida davant un rival directe en la lluita per accedir a la fase d’ascens, el Bàsquet Valls (68-49). Tot i les baixes, el tècnic està segur que el més important és que l’equip tingui fortalessa mental, sobretot ara que venen més partits davant rivals directes.

Per acabar, hem fet doble ració de futbol. Per un costat, ens hem apropat al triomf del Club de Futbol Ripollet a Canyelles (1-2), que el manté a només tres punts de la promoció d’ascens. L’Eric Marroco, una de les darreres incorporacions del conjunt entrenat per Juan Carlos Torres ens ha parlat de quina és la clau perquè l’equip, tot i el ball de jugadors durant la temporada, mantingui les seves opcions.

L’altra punt d’atenció al futbol ha estat el derbi local femení entre el Cub de Futbol Ripollet i la Escuela Futbol Base. El triomf (1-4) ha caigut del costat de les del camp de l’Industrial, que abandonen així la darrera posició a la classificació per deixar-li a les veïnes del Municipal. El tècnic de la Escuela, Alberto Caballero, ens ha explicat com les ganes de jugar poden per sobre de les adversitats que aquesta temporada es troben tots dos equips ripolletencs. Tota una lecció d’estima per l’esport que constantment veiem a l’esport ripolletenc i us podem explicar setmana rere setmana al programa Infosport.

BUSCAR PER DIA

març 2015
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

BUSCAR PER MES

Arxius