Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 09/03/2015

Fitxa: EL SETÈ ART DE TALIA  – núm. 469 – Data emissió:9-3-2015

  • ANIVERSARIS: 55 anys de l’estrena a Broadway del musical Greenwillow. 35 anys de l’estrena a Londres del musical They’re Playing Our Song. Demà 20 anys de la mort d’Ovidi Montllor. Aniversaris de 1915 (fa 100 anys, 3ª part): Naixement de Phyllis Calvert, Dan Dailey, Edmond O’Brien, Eli Wallach, Henry Bumstead, Henri Decae, Arthur Miller i Frank Sinatra.
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos: Los caballeros del Zodiaco: La leyenda del santuario; Refugiado i Perdiendo el Norte. Crítiques dels films: En tercera persona (Paul Haggis), Maps to the Stars (David Cronenberg), Selma (Ava DuVernay), Kingsman: servicio secreto (Matthew Vaugh), Calvary (John Michael McDonagh), Fuerza mayor (Ruben Östlund); Samba (Olivier Nakache i Éric Toledano) i El País de las Maravillas (Alice Rohrwacher). Repàs cartellera: Ripollet, Cerdanyola, Sant Cugat, Boliche, Texas, Icaria, UES (Sabadell), Phenomena, Filmoteca.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: El testamento de María (de Colm Toibin. Dir.Agustí Villaronga.Teatre Llilure de Montjuïc, Sala Fabià Puigserver); Dolore Sotto Chiave (d’Eduardo De Filippo. Dir.: Francesco Saponaro. Teatre Lliure de Gràcia); Cloaca (de Maria Goos. Dir.: Oscar Molina. Versus Teatre). La fórmula de la felicitat (d’Anna Maria Ricart. Dir.; Mireia Trias. Sala Atrium). Repàs cartellera: Ripollet, Cerdanyola, Sant Cugat, Barcelona.
  • TEMES MUSICALS: Bandes sonores dels films següents: La teoria del todo (música de Johann Johannsson, 4 temes). Into the Woods: Temes: Hello Little Girl (canta Johnny Deep i Lilla Crawford), Last Midnight (canta Meryl Streep), On the Steps of the Palace (canta Anna Kendrick), Moments in the Woods (canta Emily Blunt), Giants in the Sky (canta Daniel Huttlestone) i Agony (canten Chris Pine i Billy Magnussen) (tots els temes amb música i lletra de Stephen Sondheim). Los 7 magníficos (música d’Elmer Bernstein). Dels musicals: They’re Playing Our Song (temes: Falling i They’re Playing Our Song. Música: Marvin Hamlisch, Lletra: Carole Bayer Sager. Original Broadway Cast). Greenwillow (tema: Overture, veu principal: Anthony Perkins. Lletra i música: Frank Loesser, original Broadway Cast). Cançó: L.A. Is My Lady (de Quincy Jones, Alan i Marilin Bergman. Canta Frank Sinatra). Canço: Homenatge a Teresa (música i lletra d’Ovidi Montllor. Cantada per Ovidi Montllor).

BUSCAR PER DIA

març 2015
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

BUSCAR PER MES

Arxius